Veelgestelde vragen over mobile.X.com

Hoe plaats ik een antwoord?

1. Ga naar de post die je wil beantwoorden.
  2. Tik op het icoon Beantwoorden  bij een post die je wil beantwoorden. Er verschijnt een opstelvenster met de naam van de persoon of personen die je antwoordt.
  3. Typ je antwoord in het opstelvenster voor posts.
  4. Tik op post om je bericht te versturen.

Hoe verstuur ik een privébericht via mobile.X.com?

1. Tik op het berichticoon  en tik vervolgens op het icoon post opstellen
  2. Begin de gebruikersnaam te typen van de persoon naar wie je een bericht wil sturen en selecteer de naam uit de lijst met accounts die verschijnt.
  3. Stel je bericht op en als je klaar bent om het te verzenden, tik je op Verzenden

Meer informatie over Privéberichten.

Hoe accepteer ik volgverzoeken op mobile.twitter.com?

1. Tik op je profielicoon.
  2. Tik op Volgverzoeken.
  3. Om het verzoek te accepteren, tik je op het vinkje. Om het verzoek af te wijzen, tik je de X.

Hoe blokkeer ik een account?

1. Ga naar de profielpagina van het account.
  2. Tik op het icoon voor het menu buiten het scherm .
  3. Tik op Blokkeren.
  4. Tik ter bevestiging op Ja.