Over antwoorden en vermeldingen

Neem deel aan gesprekken op Twitter door anderen te antwoorden en ze in jouw eigen Tweets te vermelden.

Overzicht antwoorden

• Een antwoord is een reactie op de Tweet van een ander. Klik of tik op het icoon Beantwoorden  in een Tweet om te antwoorden.
  • Wanneer je iemand antwoordt, komt er Als antwoord op... in je Tweet te staan op de tijdlijn van je profielpagina. Wanneer iemand een van jouw Tweets beantwoordt, staat er Als antwoord op jou boven de Tweet en krijg je een melding op het tabblad Meldingen.
  • Wanneer twee mensen elkaar beantwoorden, wordt dat alleen getoond op de tijdlijn van mensen voor wie dat relevant is, zoals mensen die beiden volgen.
  • Als je klikt of tikt op een antwoord op je tijdlijn, wordt dit uitgevouwen en zie je ook de Tweet waarop is geantwoord.
  • Antwoorden van een persoon met afgeschermde Tweets zijn alleen zichtbaar voor zijn of haar Twitter-volgers.
  • Als iemand jou een antwoord stuurt en jij diegene niet volgt, wordt het antwoord niet op de tijdlijn van jouw startpagina weergegeven. In plaats daarvan wordt het antwoord op het tabblad Meldingen weergegeven.

Een antwoord plaatsen

1. Ga naar de Tweet die jij wil beantwoorden.
  2. Klik op het icoon Beantwoorden  .
  3. Er verschijnt een opstelvenster. Typ je bericht en klik of tik op Beantwoorden om het te plaatsen.

Neem deel aan gesprekken op Twitter door anderen te antwoorden en ze in jouw eigen Tweets te vermelden.

Overzicht antwoorden

• Een antwoord is een reactie op de Tweet van een ander. Klik of tik op het icoon Beantwoorden  in een Tweet om te antwoorden.
  • Wanneer je iemand antwoordt, komt er Als antwoord op... in je Tweet te staan op de tijdlijn van je profielpagina. Wanneer iemand een van jouw Tweets beantwoordt, staat er Als antwoord op jou boven de Tweet en krijg je een melding op het tabblad Meldingen.
  • Wanneer twee mensen elkaar beantwoorden, wordt dat alleen getoond op de tijdlijn van mensen voor wie dat relevant is, zoals mensen die beiden volgen.
  • Als je klikt of tikt op een antwoord op je tijdlijn, wordt dit uitgevouwen en zie je ook de Tweet waarop is geantwoord.
  • Antwoorden van een persoon met afgeschermde Tweets zijn alleen zichtbaar voor zijn of haar Twitter-volgers.
  • Als iemand jou een antwoord stuurt en jij diegene niet volgt, wordt het antwoord niet op de tijdlijn van jouw startpagina weergegeven. In plaats daarvan wordt het antwoord op het tabblad Meldingen weergegeven.

Een vermelding plaatsen

1. Typ je bericht in het opstelvenster voor Tweets
  2. Plaats het @-teken vóór de gebruikersnaam wanneer je een bepaald account aanspreekt. Voorbeeld: "Ik Tweet op @Twitter!"
  3. Klik of tik op Tweeten om de Tweet te plaatsen.
    Opmerking: als je Tweet een antwoord is, staat er Beantwoorden op de knop om te plaatsen. Zodra de Tweet is geplaatst, wordt de @gebruikersnaam een link naar de profielpagina van het account.

Onthoud het volgende

• Als je naar de profielpagina van een ander account op Twitter gaat, worden er geen Tweets weergegeven waarin dit account wordt vermeld. Je kan echter wel op Twitter zoeken naar Tweets waarin de @gebruikersnaam wordt vermeld. Lees meer over het gebruik van de zoekfunctie van Twitter.
  • Antwoorden van een persoon met afgeschermde Tweets zijn alleen zichtbaar voor de Twitter-volgers die diegene heeft goedgekeurd.
  • Als iemand jou een antwoord stuurt en jij diegene niet volgt, wordt het antwoord niet op de tijdlijn van jouw startpagina weergegeven. In plaats daarvan wordt het antwoord op het tabblad Meldingen weergegeven.
Instructies bekijken voor:

Pushmeldingen voor gesprekken

1. Tik in het bovenste menu op je profielicoon.
  2. Tik op Instellingen en privacy.
  3. Tik op Meldingen en vervolgens op Pushmeldingen.
  4. Tik op Vermeldingen en antwoorden.
  5. Versleep de schuifregelaar om de instelling in te schakelen.

Pushmeldingen voor gesprekken

1. In het bovenste menu zie je een navigatiemenu-icoon  of je profielicoon. Tik op het icoon dat jij hebt.
  2. Tik op Instellingen en privacy.
  3. Tik op Meldingen en vervolgens op Pushmeldingen.
  4. Tik op Vermeldingen en antwoorden.
  5. Schakel het selectievakje in om de instelling in te schakelen.