Veelgestelde vragen over Media Studio

Hoe krijg ik toegang tot Media Studio?

Op dit moment kan je Media Studio alleen gebruiken als je hiervoor wordt uitgenodigd.

Als je een uitnodiging voor de bètaversie hebt gekregen, ga je naar studio.twitter.com en log je in met je Twitter-gebruikersnaam. Als je de eerste keer inlogt, krijg je een welkomstbericht te zien waarin wordt uitgelegd hoe de tool werkt.

Hoe sla ik wijzigingen op die ik binnen Studio aanbreng?

Er is geen knop Opslaan in Studio. Alle wijzigingen en updates worden automatisch opgeslagen.

Ik krijg een foutbericht dat de video te lang is wanneer ik media upload.

Controleer of je video korter is dan 2 minuut 20 (of 10 minuten als je hiervoor op de witte lijst bent gezet door je Twitter-accountmanager).

Ik krijg het foutbericht 'Uploaden mislukt' wanneer ik media upload.

Controleer of de bestandsgrootte van de video kleiner is dan 1 GB. Soms mislukt het uploaden ook als de bestandsgrootte net onder deze limiet ligt, afhankelijk van de ligging van jouw locatie ten opzichte van onze datacenters.

Ik krijg het foutbericht 'Er moet een URL worden opgegeven' als ik een call-to-action-URL toevoeg.

Controleer of je URL geen ongeldige speciale tekens bevat, zoals verticale streepjes, spaties of aanhalingstekens.

Welk type media wordt ondersteund in Media Studio?

Je kan afbeeldingen, GIF's en video's uploaden naar je mediabibliotheek. In je bibliotheek verschijnen ook alle media die zijn geüpload in of gekoppeld aan Tweets die zijn gemaakt via twitter.com of mobiele apps van Twitter.

Lees meer over het gebruik van Media Studio voor de volledige specificaties.

Kan ik meerdere bestanden tegelijk uploaden?

Ja. Wanneer je de media selecteert die je vanaf je computer wil uploaden, kan je meerdere bestanden markeren. Je kan ook bestanden uploaden door de iconen vanaf je desktop of vanuit bestandsbeheer naar je Media Studio-bibliotheek te slepen.

Hoe verwijder ik een geplande Tweet die via Media Studio is gemaakt?

Klik op de knop Plannen op de navigatiebalk bovenaan. In deze weergave worden al je geplande Tweets weergegeven. Klik op het verwijdericoon naast de geplande Tweets die je wil verwijderen.

Tweets die al op Twitter zijn geplaatst, moet je verwijderen via twitter.com op je desktopcomputer of via de Twitter-app voor iOS of Android.

Kan ik de miniaturen van mijn geüploade video's veranderen?

Ja. Klik op een video in je bibliotheek om de knop Miniatuur selecteren weer te geven. Je kan een frame uit de video zelf selecteren of een afbeeldingsbestand vanaf je lokale computer uploaden.

Als je een aangepast miniatuurbestand vanaf je computer uploadt, moet je erop letten dat de breedte-hoogteverhouding hetzelfde is als die van je videocontent. Een aangepaste miniatuur met andere afmetingen kan tot problemen leiden met het afspelen op Twitter.

Kan ik een Tweet met 280 tekens maken?

Ja, in Media Studio kunnen Tweets worden gemaakt met maximaal 280 tekens. Dit geldt ook voor de functionaliteit voor het plannen van Tweets in Media Studio.

Kan ik mediabibliotheken voor meerdere gebruikersnamen beheren?

Ja, zodra iemand je toegang heeft verleend tot zijn of haar Media Studio-account, kan je met het vervolgkeuzemenu rechtsboven tussen verschillende accounts wisselen.

Kan ik Tweets maken met meerdere gebruikersnamen?

Ja, in Media Studio kunnen meerdere Tweets worden gemaakt die tegelijk naar verschillende gebruikersnamen worden gestuurd. Controleer eerst of je kan tweeten met andere gebruikersnamen.

Kijk in het opstelvenster voor Tweets of naast je gebruikersnaam linksboven het icoon  staat. In de vervolgkeuzelijst staan alle @gebruikersnamen waarmee jij Tweets kan maken. Selecteer zoveel gebruikersnamen als je nodig hebt en klik dan op de Tweetknop .

Kan ik een collectie met meerdere Tweets maken?

Nee, dat wordt op dit moment niet ondersteund in Media Studio.

Kan ik media uit mijn bibliotheek verwijderen?

Ja, je kan op elk moment media uit je bibliotheek verwijderen. Als je deze media eerder hebt getweet, krijgen mensen een foutbericht over een afspeelfout te zien. Je kan beter de Tweets verwijderen, zodat mensen dit foutbericht niet te zien krijgen.

Kan ik de weergave van media in mijn bibliotheek filteren?

Op dit moment kan de bibliotheekweergave alleen op mediatype worden gefilterd.

We onderzoeken nog mogelijkheden om de bibliotheek in de toekomst op meer manieren te filteren.

Kan ik meerdere ondertitels per video uploaden?

Op dit moment kan je per video maar één bestand met ondertitels uploaden.

We onderzoeken nog mogelijkheden om in de toekomst meerdere ondertitels per video te uploaden.