Analyses bekijken in Media Studio

Analyses bekijken voor een bepaalde video

1. Klik op een video in je Media Studio-bibliotheek.
  2. In het venster dat wordt geopend, zie je de statistieken voor Videoweergaven, Voltooiingsratio en Gemiddelde kijktijd.
  3. Klik op de knop Meer analyses als je uitgebreidere analyses wil bekijken.
  4. Selecteer een datumbereik met het filter rechtsboven (standaard worden zeven dagen weergegeven).
  5. In het venster zie je de volgende statistieken:
    1. Totaal aantal weergaven
    2. Organische weergaven
    3. Uitgelichte weergaven
    4. Voltooiingsratio video
    5. Gemiddelde kijktijd
    6. Kijkland
    7. Kijkplatform (iOS, Android, internet, enzovoort)
  6. Tip: de statistieken worden weergegeven per video, niet per Tweet. Als je dezelfde video meerdere keren hebt getweet, verzamelen we alle statistieken voor die Tweets in deze weergave.)

Veelgestelde vragen over analyses

Kan ik meer videoanalyses vinden voor mijn gebruikersnaam en geüploade video's?

Ja, klik in Media Studio op de knop Analyses op de balk bovenaan en klik dan op Videoactiviteit. Zo ga je naar het dashboard voor Videoactiviteit op analytics.twitter.com. Dit dashboard bevat meer algemene accountinformatie, waaronder alle videoweergaven op datum (gebruik de datumkiezer rechtsboven op de pagina).

Kan ik analyses van video's exporteren uit mijn bibliotheek?

Ja. Klik op een video in je bibliotheek om het venster met mediadetails te openen. Klik vervolgens op de knop Meer analyses om uitgebreidere analyses weer te geven. Klik op de knop Exporteren in dat venster met mediadetails.