Uitloggen bij X voor Android

Uitloggen
  1. In het bovenste menu zie je een navigatiemenu- of je profielpictogram. Selecteer het pictogram dat jij hebt.
  2. Selecteer Instellingen en privacy.
  3. SelecteerJouw account.
  4. Selecteer Accountgegevens en daarna Uitloggen.
  5. Selecteer OK om uit te loggen bij je X-account vanaf je Android-apparaat.

Als je uitlogt bij een account in de X-app voor Android, wordt je account niet verwijderd. Je kan een account later altijd weer toevoegen door de knop Inloggen te gebruiken.

Als je meerdere accounts hebt, vind je hier meer informatie over het toevoegen van extra accounts aan je app.

Opmerking: we bieden geen ondersteuning meer voor de Android-versies 2.3 tot en met 4.1 in de Google Play Store. Als je deze versies blijft gebruiken, hou er dan rekening mee dat ze niet worden bijgewerkt. Als je wil profiteren van de meest recente X-versie voor Android, download je de laatste versie in de Store of ga je naar X.com via je browser.