Uitloggen bij Twitter voor Android

Uitloggen

1. In het bovenste menu zie je een navigatiemenu-icoon  of je profielicoon. Tik op het icoon dat jij hebt.
  2. Tik op Instellingen en privacy.
  3. Tik op Account en vervolgens op Uitloggen.
  4. Tik op OK om uit te loggen bij je Twitter-account vanaf je Android-apparaat.

Als je uitlogt bij een account in de Twitter-app voor Android, wordt je account niet verwijderd. Je kan een account later altijd weer toevoegen door de knop Inloggen te gebruiken.

Als je meerdere accounts hebt, vind je hier meer informatie over het toevoegen van extra accounts aan je app.

Opmerking: We bieden geen ondersteuning meer voor de Android-versies 2.3 tot en met 4.1 in de Google Play Store. Als je deze versies blijft gebruiken, hou er dan rekening mee dat ze niet worden bijgewerkt. Als je wil profiteren van de meest recente Twitter-versie voor Android, download je de laatste versie in de Store of ga je naar twitter.com via je browser.