Een Post als leuk markeren

Vind-ik-leuks worden aangeduid met een klein hartje en worden gebruikt om waardering te uiten voor een post. Je kan op je profielpagina de posts bekijken die jij als leuk hebt gemarkeerd door op het tabblad Vind-ik-leuks te klikken of tikken.

Een Tweet als leuk markeren
  1. Klik of tik op het icoon Vind-ik-leuk  zodat dit rood wordt. Zo wordt bevestigd dat je de post als leuk hebt gemarkeerd.
  2. Je kan een post ook als leuk markeren vanaf de profielpagina van een account en vanaf de permalinkpagina van een post.
  3. Een vind-ik-leuk ongedaan maken: klik of tik op het icoon Vind-ik-leuk

Opmerking: als je posts van accounts die hun posts hebben afgeschermd als leuk markeert, wordt de wijziging niet weergegeven op het tabblad Vind-ik-leuks in je profiel (tenzij degene die de post bekijkt de auteur ervan ook volgt).

Hoe kan ik zien wat andere mensen als leuk hebben gemarkeerd?

Bekijk wat andere mensen als leuk hebben gemarkeerd door naar hun profiel te gaan:

• In de X-app voor iOS of Android: ga naar het profiel van het account en tik op Vind-ik-leuks.
  • Via X.com: ga naar de profielpagina van het account en klik op Vind-ik-leuks bovenaan hun tijdlijn met posts.