Een Tweet of Moment als leuk markeren

Vind-ik-leuks worden aangeduid met een klein hartje en worden gebruikt om waardering te uiten voor een Tweet of Moment. Je kan Tweets die een account vanuit zijn of haar profielpagina als leuk heeft gemarkeerd, bekijken door op het tabblad Vind-ik-leuks te klikken of tikken.

Een Tweet als leuk markeren

1. Klik of tik op het icoon Vind-ik-leuk  zodat dit rood wordt. Zo wordt bevestigd dat je de Tweet als leuk hebt gemarkeerd.
  2. Je kan een Tweet ook als leuk markeren vanaf de profielpagina van een account en vanaf de permalinkpagina van een Tweet.
  3. Een vind-ik-leuk ongedaan maken: klik of tik op het icoon als leuk gemarkeerd

Opmerking: Als je Tweets van accounts die hun Tweets hebben afgeschermd als leuk markeert, wordt de wijziging niet weergegeven op het tabblad Vind-ik-leuks in je profiel (tenzij degene die de Tweet bekijkt de auteur ervan ook volgt).

Instructies bekijken voor:

Een Moment als leuk markeren en de vind-ik-leuk ongedaan maken

1. Tik in de cover van een Moment op het icoon Vind-ik-leuk .
  2. Een vind-ik-leuk ongedaan maken: tik in de cover van een Moment op het icoon als leuk gemarkeerd .
    Opmerking: je kan een Moment ook als leuk markeren en die vind-ik-leuk ongedaan maken vanuit het eindscherm van een Moment.

Een Moment als leuk markeren en de vind-ik-leuk ongedaan maken

1. Tik in de cover van een Moment op het icoon Vind-ik-leuk  .
  2. Een vind-ik-leuk ongedaan maken: tik in de cover van een Moment op het icoon als leuk gemarkeerd  .
    Opmerking: je kan een Moment ook als leuk markeren en die vind-ik-leuk ongedaan maken vanuit het eindscherm van een Moment.

Een Moment als leuk markeren en de vind-ik-leuk ongedaan maken

1. Klik bovenaan een Moment op de knop Vind-ik-leuk
  2. Klik op de knop Vind-ik-leuk om een vind-ik-leuk ongedaan te maken.

Hoe kan ik zien wat andere mensen als leuk hebben gemarkeerd?

Bekijk wat andere mensen als leuk hebben gemarkeerd door naar hun profiel te gaan:

• In de Twitter-app voor iOS of Android: ga naar het profiel van het account en tik op Vind-ik-leuks.
  • Via twitter.com: ga naar de profielpagina van het account en klik op Vind-ik-leuks bovenaan hun tijdlijn met Tweets.