Een Tweet delen op Instagram Stories

Op dit moment testen we het delen van Tweets in Instagram Stories. We weten dat mensen Tweets delen op andere socialemedia-apps, en we proberen uit te zoeken hoe we het eenvoudiger voor mensen kunnen maken om Tweets te delen op Instagram Stories.

Opmerking: Hou er rekening mee dat Twitter-content die wordt gedeeld en ingezonden op Instagram mogelijk niet overeenkomt met de huidige toestand van de content op Twitter en is onderworpen aan het beleid en de regels van Instagram. Zie het Helpcentrum van Instagram voor meer informatie over hun beleid.

Instructies bekijken voor:

1. Tik op het icoon Delen  bij een openbare Tweet.
    Opmerking: een afgeschermde Tweet kan niet worden gedeeld.
  2. Tik op Instagram Stories onder het Instagram-icoon.
  3. Als je bent aangemeld bij de Instagram-app op je apparaat, wordt de Twitter-app gesloten en wordt een concept van een nieuwe Story geopend in je Instagram-app.
  4. De Tweet die je wil delen verschijnt op een sticker die je kan verplaatsen en vergroten of verkleinen en die je kan delen in Instagram Stories.
  5. Je kan de Tweet delen met één persoon, een groep of al je volgers.