Een Post delen op Instagram Stories

We weten dat mensen posts met hun community's op andere social media-apps delen en we hebben het delen van posts op Instagram Stories eenvoudiger gemaakt.

Opmerking: Hou er rekening mee dat X-content die wordt gedeeld en gepost op Instagram mogelijk niet overeenkomt met de huidige toestand van de content op X en is onderworpen aan het beleid en de regels van Instagram. Zie het Helpcentrum van Instagram voor meer informatie over hun beleid.

Een Tweet delen op Instagram Stories
Stap 1

Zorg ervoor dat de nieuwste Instagram-app op je apparaat staat. Log in bij je account.

Stap 2

Open de Twitter voor iOS-app. Tik op het Delen-icoon  in een openbare Tweet.
Let op: een afgeschermde Tweet kan niet worden gedeeld.

Stap 3

Tik op het Instagram- icoon.

Stap 4

Jouw Twitter voor iOS-app wordt gesloten en er wordt een concept van een nieuwe Story in je Instagram-app geopend.

Stap 5

De Tweet die je wilt delen verschijnt op een sticker die je kunt verplaatsen en vergroten of verkleinen en die je kunt delen in Instagram Stories.

Stap 6

Je kunt de Tweet delen met één persoon, een groep of met al je volgers.