Personen ontvolgen op Twitter

Waarom zou ik iemand willen ontvolgen?

• Meestal ontvolgen gebruikers andere accounts wanneer ze geen Tweets van dat account meer willen zien in de tijdlijn van hun startpagina. Je kan de Tweets van het ontvolgde account nog steeds bekijken door naar de profielpagina van het account te gaan, tenzij de Tweets van dat account afgeschermd zijn.
  • Ontvolg je een account omdat de berichten op spam lijken? Lees dan onze richtlijnen voor het melden van spam op Twitter.
Instructies bekijken voor:

Iemand ontvolgen vanuit een Tweet

• Ga naar een Tweet van het account dat je wil ontvolgen.
  • Tik op het icoon  bovenaan de Tweet.
  • Tik op Ontvolg in het keuzemenu.

Iemand ontvolgen vanuit een Tweet

1. Ga naar een Tweet van het account dat je wil ontvolgen.
  2. Tik op het icoon  bovenaan de Tweet.
  3. Tik op Ontvolgen in het keuzemenu.

Iemand ontvolgen vanuit een Tweet

1. Ga naar een Tweet van het account dat je wil ontvolgen.
  2. Hou de muisaanwijzer boven de accountnaam.
  3. Klik op de knop Volg je nu.
Instructies bekijken voor:

Iemand ontvolgen vanuit jouw lijst Volgend

1. Tik in het bovenste menu op je profielicoon.
  2. Tik bovenaan je profiel op Volgend.
  3. Tik op het icoon Volgend naast het account dat je wil ontvolgen.
  4. Tik ter bevestiging op Ontvolg.

Iemand ontvolgen vanuit jouw lijst Volgend

1. In het bovenste menu zie je een navigatiemenu-icoon  of je profielicoon. Tik op het icoon dat jij hebt.
  2. Tik op Profiel.
  3. Tik bovenaan je profiel op Volgend.
  4. Tik op het aangevinkte icoon Volgend  naast het account dat je wil ontvolgen.
  5. Tik ter bevestiging op Ja.

Iemand ontvolgen vanuit jouw lijst Volgend

1. Ga naar je startpagina of profielpagina en klik op Volgend.
  2. Hou de muisaanwijzer boven de knop Volg je nu bij de naam van het account in de lijst. De tekst op de knop verandert in Ontvolgen.
  3. Klik op de knop om het account te ontvolgen.
Instructies bekijken voor:

Iemand volgen via de profielpagina van een account

1. Ga naar de profielpagina van het account dat je wil ontvolgen.
  2. Tik op het icoon Volgend
  3. Er verschijnt een bericht waarin je je verzoek kan bevestigen of annuleren.

Iemand volgen via de profielpagina van een account

1. Ga naar de profielpagina van het account dat je wil ontvolgen.
  2. Tik op het icoon Volgend.
  3. Er verschijnt een bericht waarin je je verzoek kan bevestigen of annuleren.

Iemand volgen via de profielpagina van een account

1. Ga naar de profielpagina van het account dat je wil ontvolgen.
  2. Hou de muisaanwijzer boven de knop Volg je nu op de profielpagina. De tekst verandert in Ontvolgen.
  3. Klik op de knop om het account te ontvolgen.