Inkomsten genereren in Media Studio

Inkomsten genereren inschakelen in Media Studio

Neem contact op met je Twitter-accountmanager voor meer informatie over onze oplossingen voor videoadvertenties.

1. Klik op de knop Inkomsten genereren op de navigatiebalk bovenaan.
  2. Klik op Accountinfo in het vervolgkeuzemenu dat wordt weergegeven.
  3. Vul alle vereiste velden in op de drie tabbladen:
    1. Adres
    2. Betalingsmethode
    3. Belastingformulieren
  4. Klik op het tabblad Gereed om de instelling te voltooien.

Inkomsten genereren met video's

Neem contact op met je Twitter-accountmanager voor meer informatie over onze oplossingen voor videoadvertenties.

1. Klik op een video in je Media Studio-bibliotheek.
  2. Klik op het tabblad Inkomsten genereren.
  3. Klik op de knop Inkomsten genereren met deze video.
  4. Selecteer de relevante contentcategorieën in het gedeelte Tag je content (maximaal 2 categorieën per video).
  5. Als je niet wil dat bepaalde categorieën advertenties voorafgaand aan je video worden weergegeven, kan je die categorieën selecteren in het gedeelte Tags uitsluiten (geen maximum voor het aantal categorieën dat per video kan worden geselecteerd).
    1. Tip: selecteer niet te veel tags; dit beperkt het aantal advertenties dat aan je video kan worden gekoppeld.
  6. Als je niet wil dat bepaalde adverteerders aan jouw video worden gekoppeld, kan je de desbetreffende gebruikersnamen handmatig invoeren.

Standaardinstellingen opgeven voor het genereren van inkomsten

Neem contact op met je Twitter-accountmanager voor meer informatie over onze oplossingen voor videoadvertenties.

1. Klik op de knop Inkomsten genereren op de navigatiebalk bovenaan.
  2. Klik op Instellingen in het vervolgkeuzemenu dat wordt weergegeven.
  3. Schakel Alle nieuwe video's te gelde maken met in-stream advertenties in video in als je wil dat alle video's die vanaf nu worden geüpload, automatisch worden gebruikt om inkomsten te genereren.
  4. Selecteer de relevante contentcategorieën in het gedeelte Tag je content (maximaal 2 categorieën per video).
  5. Als je niet wil dat bepaalde categorieën advertenties voorafgaand aan je video worden weergegeven, kan je die categorieën selecteren in het gedeelte Tags uitsluiten (geen maximum voor het aantal categorieën dat per video kan worden geselecteerd).
    1. Tip: selecteer niet te veel tags; dit beperkt het aantal advertenties dat aan je video kan worden gekoppeld.
  6. Als je niet wil dat bepaalde adverteerders aan jouw video worden gekoppeld, kan je de desbetreffende gebruikersnamen handmatig invoeren.
  7. Klik op Opslaan. Deze instellingen worden nu toegepast op alle nieuwe media waarmee inkomsten moeten worden gegenereerd.

Geschatte inkomsten per video bekijken

Neem contact op met je Twitter-accountmanager voor meer informatie over onze oplossingen voor videoadvertenties.

1. Klik op een video in je Media Studio-bibliotheek.
  2. Klik op de knop Meer analyses.
  3. Selecteer een datumbereik met het filter rechtsboven (standaard worden zeven dagen weergegeven).
  4. Scrol omlaag naar het gedeelte Geschatte inkomsten om te zien hoeveel er tijdens dat datumbereik is verdiend.

Uitbetalingsinformatie van uitgevers (totale inkomsten) bekijken

Neem contact op met je Twitter-accountmanager voor meer informatie over onze oplossingen voor videoadvertenties.

1. Klik op de knop Inkomsten genereren op de navigatiebalk bovenaan.
  2. Klik op Inkomsten in het vervolgkeuzemenu dat wordt weergegeven.
  3. Je ziet hier alle uitbetalingsinformatie. Deze informatie kan worden geëxporteerd.

Veelgestelde vragen over het genereren van inkomsten

Kan ik inkomsten genereren met mijn video's?

Ja. Neem contact op met je Twitter-accountmanager voor meer informatie over onze oplossingen voor videoadvertenties.