Personen volgen op Twitter

Instructies bekijken voor:

Iemand volgen vanuit een Tweet

1. Ga naar een Tweet van het account dat je wil volgen.
  2. Tik op het icoon  bovenaan de Tweet.
  3. Tik op Volg in het keuzemenu.

Iemand volgen vanuit een Tweet

1. Ga naar een Tweet van het account dat je wil volgen.
  2. Tik op het icoon  bovenaan de Tweet.
  3. Tik op Volgen in het keuzemenu.

Iemand volgen vanuit een Tweet

1. Ga naar een Tweet van het account dat je wil volgen.
  2. Hou de muisaanwijzer boven de accountnaam.
  3. Klik op de knop Volgen .
Instructies bekijken voor:

Iemand volgen via de profielpagina van een account

1. Ga naar de profielpagina van het account dat je wil volgen.
  2. Tik op het icoon Volgen.

Iemand volgen via de profielpagina van een account

1. Ga naar de profielpagina van het account dat je wil volgen.
  2. Tik op het icoon Volgen.

Iemand volgen via de profielpagina van een account

1. Ga naar de profielpagina van het account dat je wil volgen.
  2. Klik op de knop Volgen

Opmerking: Accounts met afgeschermde Tweets moeten jouw volgverzoek goedkeuren voordat jij Tweets van dat account kan zien.

Iemand volgen via sms

1. Stuur een sms met de woorden Volg [gebruikersnaam] naar Twitter om iemand vanaf je mobiele telefoon te volgen. Stuur bijvoorbeeld Volg jymminie naar je short code of long code voor Twitter.
  2. Vervolgens ontvang je een sms met een bevestiging dat je het opgegeven account nu volgt.
  3. Weet je niet zeker wat je short code of long code is?
Instructies bekijken voor:

Iemand volgen via een QR-code

1. Tik in het bovenste menu op je profielicoon.
  2. Tik op het icoon QR-code in de rechteronderhoek.
  3. Tik op het icoon QR-scanner  .

Wanneer je de QR-code hebt gescand, tik je op het icoon Volgen in de profielpop-up van het account.

Iemand volgen via een QR-code

1. In het bovenste menu zie je een navigatiemenu-icoon  of je profielicoon. Tik op het icoon dat jij hebt.
  2. Tik op QR-code.
  3. Tik op QR-scanner.

Wanneer je de QR-code hebt gescand, tik je op het icoon Volgen in de profielpop-up van het account.