Instructies voor Fleet

Een Fleet kan foto's, GIF's, video's, links en tekst bevatten.

Een nieuwe Fleet maken

Fleets worden weergegeven boven de tijdlijn van de startpagina. Je kan een nieuwe Fleet maken door allereerst op je profielafbeelding te tikken en dan het volgende te doen:

1. Tik op het icoon Fleet opstellen

2. Stel je bericht op (met tekst, foto's, een GIF of video).

3. Klik op de Fleet-knop om de Fleet op je profiel te plaatsen.

Media toevoegen aan je Fleet met een teksteditor:

• Tik op het scherm om het toetsenbord en de werkbalk te openen.

• Tikt op de knop Uitlijnen om de tekst te centreren of links of rechts uit te lijnen.

• Tik op de knop B om de tekst vet te maken.

• Tik op de knop Markeren om je tekst te markeren.

• Je kan de kleur van de tekst en van de markering wijzigen met het kleurenwiel. Tik op het kleurenwiel om de tekst te veranderen.

• Je kan de tekst, afbeelding of emoji verplaatsen of groter of kleiner maken door deze met twee vingers te verslepen of de vingers naar elkaar te brengen of the spreiden.

• Tik op het cirkelicoon linksonderaan op het scherm om de achtergrondkleur van je Fleet te wijzigen.