Een Tweet insluiten op je website of blog

1. Klik binnen de Tweet op het  icoon.
  2. Selecteer Tweet embedden in het menu.
  3. Dit opent publish.twitter.com waar je kan aanpassen hoe de ingesloten Tweet eruit ziet door op aanpassingsopties instellen te klikken.
  4. Als de Tweet een antwoord is op een andere Tweet, kan je het selectievakje Verberg gesprek inschakelen om de oorspronkelijke Tweet te verbergen.
  5. Zodra je het uiterlijk van de ingesloten Tweet mooi vindt, kopieer je de code door op de knop Kopieer code te klikken.
  6. Plak de code in je blog of website.

Opmerking: Het insluiten van Tweets is alleen beschikbaar op twitter.com.

Voorbeelden van ingesloten Tweets

Eén Tweet:

Antwoord inclusief oorspronkelijke Tweet:

Tweet inclusief media:

Veelgestelde vragen

Kan ik een Tweet insluiten die een foto, video of andere media bevat?

Ja! Een ingesloten Tweet kan zowel naar Twitter geüploade foto's en video's bevatten, als content waarnaar met een link wordt verwezen.

Wat als de Tweet die ik wil insluiten, onderdeel is van een gesprek (een antwoord)?

Wanneer de ingesloten Tweet een antwoord op een andere Tweet is, wordt de oorspronkelijke Tweet boven het antwoord weergegeven. Een permalink naar het antwoord is beschikbaar bij beide Tweets, en een link naar het profiel van de antwoorder is beschikbaar bij het antwoord.

Schakel het selectievakje Verberg gesprek in bij het instellen van de aanpassingsopties op publish.twitter.com om de oorspronkelijke Tweet te verbergen.

Kan ik een Tweet insluiten van iemand die zijn of haar Tweets heeft afgeschermd?

De code voor het embedden van een Tweet is niet beschikbaar voor Tweets van personen die hun Tweets hebben afgeschermd.

Wat als iemand een Tweet verwijdert, hun Tweets wijzigt van openbaar naar afgeschermd of als het account wordt opgeschort, terwijl de Tweet op een andere website zijn ingesloten?

De tekst van de Tweet zal nog steeds zichtbaar zijn, maar de media worden niet geladen door het JavaScript van Twitter.

Ga naar onze ontwikkelaarssite voor meer informatie over ingesloten Tweets