Een Periscope-uitzending verbergen of verwijderen

In iOS en Android kan je een uitzending verbergen door naar het infopaneel van je uitzending te gaan en te tikken op Uitzending verbergen, zodat alleen jij deze kan bekijken Wanneer een uitzending is verborgen, wordt het pictogram verborgen uitzending weergegeven in de linkerbovenhoek van de miniatuurweergave in Android en in het midden van de miniatuurweergave in iOS.

Je kan je verborgen uitzending weer zichtbaar maken door opnieuw naar het infopaneel te gaan en Uitzending zichtbaar maken te selecteren. Wanneer je een openbare uitzending weer zichtbaar maakt, wordt deze weer zichtbaar voor iedereen. In het geval van privé-uitzendingen zijn verborgen uitzendingen die weer zichtbaar worden gemaakt alleen zichtbaar voor uitgenodigde kijkers.

Als je sterren hebt verdiend met een uitzending, raak je het opgebouwde sterrensaldo niet kwijt wanneer je de uitzending verbergt.

Je kan een uitzending verwijderen door naar hetzelfde infopaneel te gaan en Uitzending verwijderen te selecteren. Als je sterren hebt verdiend met een uitzending, raak je het opgebouwde sterrensaldo kwijt wanneer je de uitzending verwijdert. Let op: dit kan niet ongedaan worden gemaakt. In Android kan je in één keer meerdere uitzendingen verwijderen. Dit kan je doen door meerdere uitzendingen te selecteren en op (#) uitzendingen verwijderen te tikken.

Je kan je uitzending op elk gewenst moment verwijderen via een van de onderstaande opties:

1. Wanneer je uitzending is afgelopen, tik je op de knop Verwijder uitzending (onderin het infopaneel van de uitzending) in iOS. In Android selecteer je het menu naast Uitzending delen en tik je op Uitzending verwijderen.
  2. Als je een herhalingsvideo wil verwijderen in iOS, open je Uitzendingen vanuit je profiel, veeg je naar links op de video en klik je op Verwijder. In Android open je Uitzendingen vanuit je profiel en selecteer je Herhaling verwijderen.

Tip: wanneer je een uitzending verwijdert uit je X-feed, wordt deze niet verwijderd uit je Periscope-account. De uitzending blijft toegankelijk voor kijkers totdat deze wordt verwijderd met de Periscope-app.