Hulp bij Twitter via SMS

Ondervind je problemen met je Twitter SMS-account? Herkent Twitter je niet als je je telefoonnummer toevoegt via een sms? Maak je geen zorgen. Het gaat waarschijnlijk om een probleem dat je gemakkelijk kan oplossen met deze tips voor probleemoplossing:

• Zorg ervoor dat je een ondersteunde provider hebt. Bekijk onze lijst met providers en hun short codes.
  • Begin opnieuw. Stuur een sms met het woord STOP naar je Twitter-code. Hiermee annuleer je het activeringsproces van je telefoon en kan je opnieuw beginnen. Stuur een sms met het woord START om je telefoon opnieuw toe te voegen aan je account.
  • Controleer je gebruikersnaam en wachtwoord online. Ga op een computer naar Twitter.com en log in bij je Twitter-profiel. Zo kan je controleren of je gebruikersnaam en wachtwoord kloppen. Als je merkt dat je wachtwoord toch niet klopt, kan je een nieuw wachtwoord aanvragen, dan sturen we je via e-mail een link waarmee je het kan resetten. Nu je bij Twitter bent ingelogd via je computer, kan je proberen om je telefoon te activeren via het web.
  • Vermijd het gebruik van handtekeningen en "Re:". Veel telefoons voegen een handtekening of "Re:" toe aan sms-berichten. Als je telefoon dit doet, herkent Twitter de gebruikersnaam en het wachtwoord dat je hebt gestuurd niet. Probeer het opnieuw en zorg ervoor dat je sms ALLEEN de tekens in je gebruikersnaam en wachtwoord bevat.
  • Let op speciale tekens en hoofdletters. Gebruik geen aanhalingstekens, het @-symbool of andere onnodige leestekens in je sms-berichten. Zorg er ook voor dat je telefoon niet automatisch een hoofdletter maakt van de eerste letter van je wachtwoord. Wachtwoorden zijn namelijk hoofdlettergevoelig.

Opmerking: Als je telefoonnummer aan meer dan één account is gekoppeld, kan alleen het account dat het meest recent aan dit telefoonnummer is gekoppeld sms-opdrachten uitvoeren en sms-meldingen ontvangen voor accountactiviteit, zoals privéberichten, nieuwe volgers, Retweets, enz. Andere accounts die je aan je telefoonnummer hebt gekoppeld, kunnen geen instellingen voor sms-meldingen bewerken. Elk account waaraan jouw telefoonnummer is gekoppeld, blijft sms-berichten ontvangen voor verzoeken voor het resetten van je wachtwoord of beveiligingsfunctionaliteit zoals inlogverificatie.

Je sms-updates komen vertraagd aan

Als de sms-updates van Twitter vertraagd aankomen op je telefoon, is er meestal sprake van veel verkeer op het netwerk van je provider. Dit lost zich meestal na een tijdje vanzelf op.

Je krijgt updates van een account dat je niet kent

Beantwoord het sms-bericht met het woord STOP. Hiermee wordt je telefoonnummer uit het betreffende account verwijderd. Hier vind je meer sms-opdrachten voor Twitter.

Je ondervindt problemen bij het toevoegen van je apparaat aan je account

We raden je aan om je apparaat via het web toe te voegen aan je account. Hier vind je meer informatie over het toevoegen van je apparaat aan je account.