Volgverzoeken goedkeuren of weigeren

Een volgverzoek goedkeuren of weigeren
Stap 1

Klik in het hoofdmenu op je profiel icoon.

Stap 2

Klik op volgverzoeken.

Stap 3

Je ziet een lijst met alle volgverzoeken.

Stap 4

Klik op het vinkje om het verzoek goed te keuren, of klik op het X om het te weigeren.

Stap 1

In het hoofdmenu zie je een of een navigatiemenu-icoon  of je profielicoon. Tik op het icoon dat jij hebt.

Stap 2

Tik op Volgverzoeken.

Stap 3

Je ziet een lijst met alle volgverzoeken.

Stap 4

Klik op het vinkje om het verzoek goed te keuren, of klik op het X om het te weigeren.

Stap 1

Ga in het navigatiemenu linksboven naar het meer  icoon.

Stap 2

Navigeer naar volgverzoeken, bovenaan de lijst van het hoofdmenu.

Stap 3

Klik of tik vervolgens op volgverzoeken om de mensen te zien die gevraagd hebben je te volgen.

Stap 4

Klik of tik op Accepteren of Weigeren.

Opmerking: Accounts met openbare posts zal nooit gevraagd worden om een volgverzoek goed te keuren. Het goedkeuren van volgverzoeken kan ook op mobile.twitter.com.

Als je geen melding van een volgverzoek op je profiel ziet

• Je hebt misschien openbare posts. Als je zelf wil bepalen wie jou kan volgen, kan je Je posts afschermen Je kan dit doen door je instellingen voor Privacy en veiligheid aan te passen.
  • Mensen met openbare posts kunnen volgers niet goedkeuren. Als je eerder afgeschermde posts had, worden alle huidige volgverzoeken niet automatisch geaccepteerd. Die mensen zullen je opnieuw moeten gaan volgen.
  • Het kan zijn dat je geen volgverzoeken hebt. Als er nul verzoeken zijn, verdwijnt de melding helemaal van je profiel.
  • Als je een e-mail hebt ontvangen met de melding dat een nieuwe volger op goedkeuring wacht, maar dat verzoek niet in je huidige volgverzoeken ziet staan, dan heeft de persoon waarschijnlijk besloten het verzoek te annuleren na het verzenden.