goglobalwithtwitterbanner

Over Fleets op Twitter

Fleets worden weergegeven boven de tijdlijn op je startpagina en geven je de mogelijkheid Twitter op een geheel nieuwe manier te gebruiken, precies wanneer jij dat wil. Met Fleets kan je gedachten van voorbijgaande aard delen, die 24 uur later weer uit het zicht verdwijnen. Deel persoonlijke gedachten van het moment met je volgers, zonder openbare reacties. Auteurs van Fleets kunnen zien wie hun Fleets hebben bekeken, met inbegrip van accounts met afgeschermde Tweets, door te klikken op hun Fleets en te tikken op de tekst Gezien door onderaan.

Enkele belangrijke punten over Fleets:

  • Fleets zijn bedoeld voor mobiel gebruik in de apps voor Android en iOS.
  • Fleets worden weergegeven als cirkels op de rij onder het menu-icoon en boven je tijdlijn.
  • Ze krijgen geen Retweets en bieden geen gelegenheid voor openbare antwoorden
  • Ze kunnen hartjes of duimpjes krijgen.
  • Een Fleet kan tekst, video's, GIF's, stickers en foto's bevatten. 
  • Mensen kunnen je Fleet beantwoorden door te tikken op Stuur een bericht of op het emoji-icoon aan de onderkant van je Fleet. 
  • Als je open privéberichten hebt, kan iedereen op je Fleets reageren. Als je gesloten privéberichten hebt, kunnen alleen mensen die je volgt reageren op je Fleets.
  • Je kan voor elke Fleet die je publiceert aangeven of je privéberichten wil inschakelen of uitschakelen.
  • Mensen die toegang hebben tot je Fleets, kunnen je Fleets op twee manieren bekijken: 
  • Als je jou volgen, worden je Fleets weergegeven in de nieuwe balk die langs de bovenkant van de tijdlijn op hun startpagina loopt. 
  • Iedereen die je Tweets kan zien, kan je Fleets bekijken via je profiel door te tikken op je profielfoto.
  • Als je Tweets zijn afgeschermd, zijn je Fleets ook afgeschermd.
  • Als een Fleet wil verwijderen, kan je Verwijder Fleet selecteren. Het bericht wordt dan verwijderd.
  • Je kan ervoor kiezen Fleets of Fleets en Tweets te negeren door het Fleet-icoon van de persoon die je wil negeren op de Fleet-balk ingedrukt te houden.

Opmerking: Wanneer je de Fleet van iemand hebt bekeken, kan de auteur van de Fleet zien dat je deze hebt bekeken met de functie Gezien door, zelfs als Tweets in je account zijn afgeschermd. 

Hou er ook rekening meer dat we alle verzonden Fleets en live uitzendingen in Fleets enige tijd bewaren nadat ze zijn verlopen of verwijderd om in staat te zijn stappen te kunnen nemen tegen Fleets die in strijd zijn met onze regels. Als wordt vastgesteld dat een Fleet of live uitzending in strijd was met de regels, kunnen we de tijd dat we een kopie ervan bewaren verlengen om mensen in staat te stellen beroep aan te tekenen tegen de overtreding als ze denken dat ons oordeel onterecht was.

Dit artikel delen of bladwijzer opslaan

Was dit artikel nuttig?

Bedankt voor je feedback. We zijn blij dat we je konden helpen!

Bedankt voor je feedback. Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?

Bedankt voor je feedback. Dankzij jouw opmerkingen kunnen we onze artikelen verbeteren.