Een tijdlijn insluiten

Met ingesloten tijdlijnwidgets kan je een verzameling posts (een tijdlijn) insluiten in je website. Er zijn twee verschillende typen ingesloten tijdlijnen, die er net zo uitzien als de tijdlijnen op twitter.com:

Opmerking: In ingesloten tijdlijnen wordt alleen content weergegeven van accounts met openbare posts. Content van accounts met afgeschermde posts is niet compatibel met de ingesloten tijdlijnwidgets van X.

Een ingesloten tijdlijn toevoegen aan je website
  1. Ga naar https://publish.twitter.com/.
  2. Voer de URL in van de tijdlijn die je wil insluiten.
  3. Pas het ontwerp aan door de hoogte en het thema (licht of donker) op te geven die passen bij jouw website.
  4. Kopieer de code en plak deze in de HTML van je website op de plaats waar je de tijdlijn wil weergeven.
  5. Dat is alles!

Opmerking: Door ingesloten tijdlijnen van X te gebruiken ga je akkoord met de Overeenkomst en beleidslijnen voor ontwikkelaars.