Een tijdlijn insluiten

Met ingesloten tijdlijnwidgets kan je een verzameling Tweets (een tijdlijn) insluiten in je website. Er zijn vijf verschillende typen ingesloten tijdlijnen, die er net zo uitzien als de tijdlijnen op twitter.com:

• Profiel: Weergave openbare Tweets van gebruikers op Twitter.
  • Vind-ik-leuks: alle Tweets die een bepaalde gebruiker als leuk heeft gemarkeerd.
  • Lijst: Tweets van openbare Lijsten die van jou zijn of waarop je bent geabonneerd.
  • Verzameling: Tweets van een geselecteerde verzameling.
  • Moment: Tweets van een openbaar moment.

Opmerking: In ingesloten tijdlijnen wordt alleen content weergegeven van gebruikers met openbare Tweets. Content van gebruikers met afgeschermde Tweets is niet compatibel met de ingesloten tijdlijnwidgets van Twitter.

Een ingesloten tijdlijn toevoegen aan je website

1. Ga naar https://publish.twitter.com/.
  2. Voer de URL in van de tijdlijn of het Moment dat je wil insluiten.
  3. Pas het ontwerp aan door de hoogte, het thema (licht of donker) en de linkkleur op te geven die passen bij jouw website.
  4. Kopieer de code en plak die in de HTML van je website op de plaats waar je de tijdlijn wil weergeven.
  5. Dat is alles!

Opmerking: Door ingesloten tijdlijnen van Twitter te gebruiken ga je akkoord met de Overeenkomst en beleidslijnen voor ontwikkelaars.