Makersdashboard

Het Makersdashboard is een manier voor makers die het gesprek aanjagen op Twitter om hun geschatte verdiensten te volgen van Supervolgers en Ticket Spaces. Makers kunnen de minimumdrempel van $ 50 in de gaten houden die is vereist voor uitbetaling en hun geschatte uitbetaaldatums beheren, het kan tot 90 dagen duren voordat betalingen op een bankrekening worden gestort.

Let op: het Makersdashboard is momenteel beschikbaar voor makers in de bètaversies van Supervolgers en Ticket Spaces in de VS die de Twitter voor iOS-app gebruiken.

Veelgestelde vragen

Hoe werken terugbetalingen?

Alle aankopen zijn definitief en worden niet terugbetaald, behalve waar dit wettelijk is vereist.

Restitutie kan alleen worden uitgegeven door de App Store voor iOS en de Google Play Store voor Android wanneer een tickethouder een restitutieverzoek indient. Deze verzoeken worden naar eigen goeddunken ingediend.

Wat zijn de gevolgen van terugboekingen voor de uitbetalingen aan een maker?

Terugboekingen worden afgetrokken van de totale uitbetalingen aan makers. Twitter behoudt zich het recht voor om makers kosten in rekening te brengen voor terugboekingen, maar kan ervoor kiezen dit niet te doen. Twitter kan ook alle kosten in verband met terugboekingen op je verhalen.

Hoeveel inkomen genereren makers?

Je komt in aanmerking om tot 97%* van de inkomsten van de content die je maakt te verdienen, na aftrek van in-app-aankoopkosten, tot je in totaal $ 50.000 hebt verdiend met alle producten van Twitter waarmee je geld kan verdienen.

* Let op: Na in totaal $ 50.000 te hebben verdiend, kan je tot 80% van de inkomsten, na aftrek van in-app-aankoopkosten, verdienen. Lees onze makersvoorwaarden van Supervolgers en makersvoorwaarden van Ticket Spaces voor meer informatie over het inkomstenaandeel en over de voorwaarden die van toepassing zijn.

Voorbeeld van de verdeelsleutel voor de inkomsten**

**uitsluitend voor demonstratiedoeleinden

Een maker is gevestigd in de Verenigde Staten en stelt zijn Supervolgersabonnement in op $4,99. Iemand uit de Verenigde Staten abonneert zich (op dit moment alleen beschikbaar op iOS en Android) en betaalt in USD. Deze maker heeft nog geen $50.000 aan levenslange verdiensten met de producten van Twitter om geld te verdienen bereikt.

$4,99 - abonnementskosten voor Supervolgers

$1,50 - in-app-aankoopkosten van Apple (momenteel valt 30% van de abonnementskosten onder Apples voorwaarden, die door Apple kunnen worden gewijzigd)

$0,10 - minimumaandeel van Twitter

$ 3,39 - maker komt in aanmerking om tot dit bedrag te ontvangen

Hoe worden makers betaald?

Uitbetalingen worden bepaald door de locatie van de maker en het platform waarop zijn of haar abonnementsproducten worden aangeboden. Het kan tot 90 dagen duren voordat uitbetalingen zijn bijgeschreven op de bankrekening van de maker.

Let op: als een klant een restitutie of terugboeking aanvraagt of veroorzaakt en daarin slaagt, krijgt de maker een aanpassing te zien die de restitutie vermeldt.

Waarom heb ik een betaling die is verwerkt niet ontvangen?

Het duurt gewoonlijk 3 tot 5 werkdagen voordat betalingen op je bankrekening zichtbaar zijn. In sommige gevallen kan het tot 10 werkdagen duren.

Let op: neem contact op met Stripe als er meer dan 10 dagen verstreken zijn sinds je uitbetaling is aangemerkt als verwerkt. Als je problemen blijft ondervinden, ga dan naar Ondersteuning krijgen onder de optie Geld verdienen in het menu in de zijbalk. Vermeld je Twitter-gebruikersnaam. Dan onderzoeken wij de uitbetaling verder.

Wat als ik de minimumdrempel van $ 50 voor uitbetaling niet haal?

Als een maker de drempel van $ 50 niet bereikt, wordt het saldo gewoon meegenomen naar de volgende maand.

Waarom kan ik niet om opname verzoeken wanneer ik het minimum van $ 50 heb bereikt?

Het kan zijn dat je uitbetalingsverzoek niet verwerkt wordt omdat de informatie in je account niet overeenkomt met die van onze betalingsprovider. Het kan zijn dat je jouw bankgegevens (of bankpas) opnieuw in moet voeren bij je betalingsprovider.

Krijg ik een 1099-formulier voor belastingaangifte in de VS?

Makers die ingezetenen zijn van de VS, ontvangen een IRS-formulier 1099 als ze meer dan $ 600 hebben verdiend in het voorliggende fiscaal jaar. Je ontvangt een kopie van je 1099-formulier.

Makers die Supervolgers-abonnementen aanbieden, kunnen in het Makersdashboard de volgende informatie vinden:

• Een lijst van nieuwe Supervolgers
  • Een lijst van Supervolgers die hun abonnement hebben verlengd
  • De totale geschatte verdiensten

Makers die Ticket Spaces aanbieden, kunnen in het Makersdashboard de volgende informatie vinden:

• Hoeveel tickets er zijn verkocht
  • Een lijst van mensen die tickets hebben gekocht
  • De totale geschatte inkomsten van elk van je Ticket Spaces*

* Let op: de verdiende inkomsten zijn een schatting en vallen mogelijk lager uit nadat kosten in rekening zijn gebracht.

Waar je je Makersdashboard kan vinden

Zo vind je je Makersdashboard in de Twitter voor iOS-app:

1. Tik in de navigatie links op je profielafbeelding bovenaan.

2. Ga naar  Geld verdienen

3. Bekijk je dashboard met verdiensten voor Ticket Spaces of Supervolgers.