Registreren bij Twitter

Doe mee aan het openbare gesprek op Twitter

Een Twitter-account geeft je toegang tot wat er op dit moment in de wereld speelt en waar mensen het nu over hebben. Met jouw registratie voor een account zorg je ervoor dat je direct op de hoogte bent van het laatste nieuws en wat er populair is, van grappige tot vrolijke tot verrassende onderwerpen. Als een onderwerp de moeite waard is om erover te praten, vind je het op Twitter.

Onthoud het volgende:

• We helpen je bij de registratieprocedure. Je wordt gevraagd om informatie in te voeren, zoals je naam en e-mailadres.
  • Als je een e-mailadres gebruikt voor de registratie, is dit adres niet voor iedereen zichtbaar. We sturen je wel een bevestigings-e-mail om je e-mailadres te verifiëren. Een e-mailadres kan slechts aan één Twitter-account tegelijk gekoppeld zijn.
  • Als je een telefoonnummer gebruikt voor de registratie, sturen we je een sms met een code om je nummer te verifiëren. (Je kan ook een telefoongesprek aanvragen om je telefoonnummer te verifiëren.)

Tips voor het kiezen van een gebruikersnaam

• Je gebruikersnaam is de naam die jouw volgers gebruiken wanneer ze antwoorden, vermeldingen en privéberichten sturen.
  • Deze naam wordt ook opgenomen in de URL van je Twitter-profielpagina. Tijdens de registratie geven we je een paar beschikbare suggesties, maar je kan ook je eigen gebruikersnaam kiezen. Je kan op elk gewenst moment je gebruikersnaam wijzigen in je accountinstellingen. De nieuwe gebruikersnaam mag nog niet in gebruik zijn.
  • Gebruikersnamen moeten minder dan 15 tekens lang zijn en mogen niet de woorden 'admin' of 'Twitter' bevatten, om merkverwarring te voorkomen.
Instructies bekijken voor:

Registreren voor een Twitter-account

Volg onze registratie-instructies voor jouw Twitter-app voor iOS.

Registreren voor een Twitter-account

Volg onze registratie-instructies voor jouw Twitter-app voor Android.

Registreren voor een Twitter-account

Bekijk een preview van wat er op twitter.com gebeurt en gebruik dan de knop Registreren om te beginnen. Wil je je meteen registreren? Dat kan je doen op twitter.com/signup.

Opmerking: als je problemen hebt met de registratie en een oudere versie van Internet Explorer (IE9 of eerder) gebruikt, word je mogelijk omgeleid naar mobile.twitter.com om de registratie te voltooien. Meer informatie over het gebruik van twitter.com in ondersteunde browsers.

Ik heb nu een Twitter-account. Wat gebeurt er nu?

1. Volg ons officiële account, @TwitterSupport. Je hoort dan als eerste over productnieuws, procedures en aankondigingen.

2. Volg enkele onderwerpen. Dat is een uitstekende manier om je eigen Twitter-ervaring te maken.

3. Ontdek en volg nieuwsbronnen, vrienden en nog veel meer op Twitter. Als je een account volgt, zie je de Tweets van dat account in de tijdlijn op jouw Twitter-startpagina. Je kan iemand op elk gewenst moment ontvolgen

4. Pas instellingen aan voor jouw nieuwe account.

Meer weten? We hebben alles wat je moet weten over het gebruik van Twitter.