Je lijst met geblokkeerde accounts beheren

Belangrijk: Let op: de lijst met geblokkeerde accounts, een functie waarmee gebruikers een CSV-bestand met lijsten van geblokkeerde accounts via twitter.com konden exporteren en importeren, is niet meer beschikbaar. Je kan de lijst van accounts die je hebt geblokkeerd wel nog bekijken en exporteren via Je Twitter-gegevens, te vinden onder je accountinstellingen.

Met Twitter kan je gemakkelijk je lijst met geblokkeerde accounts bekijken en beheren. Je kan je lijst met geblokkeerde accounts bekijken via twitter.com en de Twitter-apps voor iOS en Android.

Instructies bekijken voor:

Je lijst met geblokkeerde accounts beheren

1. Tik in het bovenste menu op je profielicoon.
  2. Tik op Instellingen en privacy.
  3. Tik op Privacy en veiligheid.
  4. Ga naar Veiligheid en tik op Geblokkeerde accounts.
  5. Je kan accounts deblokkeren door op het icoon geblokkeerd te klikken of door naar het profiel van het account te gaan en op de profielfoto te tikken.
  6. Als je eerder een lijst met geblokkeerde accounts hebt geïmporteerd, kan je op Alles of Geïmporteerd tikken.

Je lijst met geblokkeerde accounts beheren

1. In het bovenste menu zie je een navigatiemenu-icoon  of je profielicoon. Tik op het icoon dat jij hebt.
  2. Tik op Instellingen en privacy.
  3. Tik op Privacy en veiligheid.
  4. Ga naar Veiligheid en tik op Geblokkeerde accounts.
  5. Je kan accounts deblokkeren door op het icoon geblokkeerd te klikken of door naar het profiel van het account te gaan en op de profielfoto te tikken.
  6. Als je eerder een lijst met geblokkeerde accounts hebt geïmporteerd, kan je op Alles of Geïmporteerd tikken.

Je lijst met geblokkeerde accounts beheren

1. Klik in de navigatiemenu aan de zijkant op Meer.
  2. Klik op Instellingen en privacy.
  3. Klik op Privacy en veiligheid.
  4. Ga naar Veiligheid en klik op Geblokkeerde accounts.
  5. Bovenaan je lijst met geblokkeerde accounts zie je de opties Alles of Geïmporteerd.
  6. Klik op Alles om alle accounts te zien die momenteel zijn geblokkeerd.
  7. Klik op Geïmporteerd om de accounts te zien die je hebt geblokkeerd nadat je een lijst van een andere account hebt geïmporteerd.
  8. Je kan gebruikers deblokkeren door op de knop Geblokkeerd te klikken naast het account dat jij wil deblokkeren (de naam van de knop verandert in Deblokkeren als je er met de muis overheen beweegt).