De postknop aan je website toevoegen

Met de postknop kan je snel de webpagina die je bekijkt met al je volgers delen Als je op de postknop klikt, krijg je een vooraf ingevulde post met een link naar die webpagina, die je kunt aanpassen voor je hem verstuurt.

De Tweetknop aan je website toevoegen
  1. Ga naar https://publish.twitter.com/
  2. De postknop aanpassen - kies vooraf ingevulde tekst voor het bericht, en bevestig welke X-accounts je aan gebruikers wil voorstellen. Het hoofdaccount dat je opgeeft wordt een @vermelding in de post. (Standaard gebruiken we de gebruikersnaam van het account waarmee je nu bent ingelogd in de knop.)
  3. Kopieer de code en plak deze in de HTML van je website op de plaats waar je de knop wil weergeven.
  4. Dat is alles!
Opmerkingen:

De optionele post-teller voor je knop registreert een som van alle posts en Reposts van je content, zodat je kunt zien hoe het bericht zich verspreidt terwijl mensen het delen.

De postknop gebruiken

1. Als je de postknop ziet op een webpagina die je graag wil delen, klik er dan op.
  2. Indien je nog niet bij X ingelogd bent, krijg je een pop-upvenster te zien om in te loggen.
  3. Er verschijnt een opstelvenster voor posts waarin je een post kunt plaatsen die linkt naar de webpagina die je bezocht. Je resterende tekens worden rechtsonder geteld. Bewerk de post als je dat zou willen.
  4. Als je post klaar is, klik je op "posten".
  5. Het venster toont je dan informatie over verwante X-accounts - je kunt deze gebruikers volgen, of het venster gewoon sluiten.
  6. Ga verder met surfen op het web. Als je wil bevestigen dat je post correct geplaatst is, ga dan naar je X.com profiel.