Aan de slag

Op Twitter gebeurt het.

Bekijk alle kanten van het verhaal terwijl het zich ontvouwt. Volg alles van het laatste nieuws en amusement tot sport, politiek en alledaagse interesses. Neem dan deel aan het gesprek.

Tweeten

Het begint allemaal met een Tweet. Met één eenvoudige Tweet begin je een gesprek of neem je deel aan gesprekken van over de hele wereld. Hier vind je meer tips over het plaatsen van een Tweet.

Volgen

Mis nooit een update van mensen die belangrijk voor je zijn. Je start je tijdlijn door iemand te volgen.

Hashtags

Wil je weten waar iedereen het over heeft? Klik op een hashtag en ontdek het meteen. Hashtags brengen Tweets over hetzelfde onderwerp op één plaats samen. Lees meer over het gebruik van hashtags.

Meld je vandaag nog aan bij Twitter