Twitter voor websites

Wat is X voor websites?

X voor websites is een pakket producten waarmee website-uitgevers content van X in hun sites kunnen integreren. Dit gaat om geëmbedde posts, geëmbedde tijdlijnen, postknoppen en volgknoppen.

Welke informatie verzamelt X via X voor websites en hoe wordt die informatie gebruikt?

Wanneer je content van X zoals geëmbedde posts, knoppen of tijdlijnen bekijkt die met behulp van X voor websites in andere websites geïntegreerd zijn, kan X informatie ontvangen, zoals de webpagina die je bezocht, je IP-adres, browsertype, besturingssysteem en cookiegegevens. Met deze gegevens kunnen we onze producten en diensten verbeteren. Meer informatie over de informatie die we ontvangen en hoe we deze gebruiken vind je in ons Privacybeleid en Cookiebeleid.

Jouw privacy

Om je privacy te beschermen, koppelen we de navigatiegeschiedenis op het web die we verzamelen via X voor websites nooit aan je naam, e-mailadres, telefoonnummer of X-gebruikersnaam, en verwijderen, verbergen of anonimiseren we die na uiterlijk 30 dagen, zoals beschreven in ons Privacybeleid. We slaan deze navigatiegeschiedenis niet op van bepaalde domeinen, zoals .mil en .gov.