Hulp bij mijn gehackte account

Ga als volgt te werk als je denkt dat je Twitter-account is gehackt en je niet kan inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord:

1. Verzoek om een wachtwoordreset.

Reset je wachtwoord door een e-mailverzoek in te dienen via het wachtwoordresetformulier. Vul zowel je gebruikersnaam en e-mailadres in en controleer of de e-mail om je wachtwoord te resetten is gestuurd naar het adres dat aan je Twitter-account is gekoppeld.

Als je kan inloggen na het resetten van je wachtwoord, controleer dan of je account is gehackt en beveilig je account opnieuw.

2. Neem contact op met het ondersteuningsteam, als je meer hulp nodig hebt.

Dien een ondersteuningsverzoek in, als je nog steeds niet kan inloggen. Kies "Gehackt account" uit de lijst met opties. Gebruik het e-mailadres dat aan het gehackte Twitter-account is gekoppeld. Vervolgens sturen we je extra informatie en instructies naar dat e-mailadres. Vermeld je gebruikersnaam en de datum waarop je voor het laatst toegang had tot je account.

Lees meer over wat je kan doen wanneer je geen toegang meer hebt tot het e-mailadres dat is gekoppeld aan je Twitter-account.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op met het ondersteuningsteam.