Je Tweets afschermen of de afscherming van Tweets opheffen

Als je je registreert bij Twitter, kan je je Tweets openbaar plaatsen of je Tweets afschermen. Kijk hier voor meer informatie over het verschil tussen openbare en afgeschermde Tweets.

Je Tweets afschermen
Voor iOS:
Step 1

Tik in het bovenste menu op het -icoon en tik vervolgens op Instellingen en privacy.

Step 2

Tik op Privacy en veiligheid.

Step 3

Ga naar Tweets en versleep de schuifregelaar bij Scherm je Tweets af om deze optie in te schakelen.

Voor Android:
Step 1

In het bovenste menu zie je een navigatiemenu-icoon  of je profielicoon. Tik op het icoon dat jij hebt en selecteer Instellingen en privacy.

Step 2

Tik op Privacy en veiligheid.

Step 3

Schakel het selectievakje in onder Tweets en naast Je Tweets afschermen.

Voor desktop:
Step 1

Klik op het -icoon.

Step 2
Step 3

Ga naar je account en scrolll naar de accountinformatie en voer je wachtwoord in.

Step 4

Blader omlaag naar Afgeschermde Tweets, klik op de pijl en schakel het selectievakje naast Mijn Tweets afschermen in.

Step 5

Je wordt gevraagd om Annuleren of Afschermen te selecteren, selecteer Afschermen.

Step 6

Als je van gedachten verandert, schakel je, om je Tweets niet meer af te schermen, het selectievakje weer uit en als daarom gevraagd wordt, kies je Annuleren

De afscherming van je Tweets opheffen

• Als je je Tweets niet meer wil afschermen, volg je de instructies hierboven. Op het internet schakel je het selectievakje naast Mijn Tweets afschermen uit. In de Twitter-apps voor iOS en Android schakel je de schuifregelaar of het selectievakje bij de optie Je Tweets afschermen uit.
  • Controleer je huidige volgverzoeken voordat je je Tweets openbaar maakt. Uitstaande verzoeken worden niet automatisch geaccepteerd. Als je er niets mee doet, moeten deze accounts je opnieuw gaan volgen.
  • Hou er rekening mee dat bij opheffing van de afscherming van je Tweets ook alle eerder afgeschermde Tweets openbaar worden gemaakt.