Je Tweets afschermen of de afscherming van Tweets opheffen

Als je je registreert bij Twitter, kun je je Tweets openbaar plaatsen of je Tweets afschermen. Lees meer over het verschil tussen openbare en afgeschermde Tweets.

Je Tweets afschermen
Stap 1

Tik in het bovenste menu op je profielfoto en tik vervolgens op Instellingen en privacy.

Stap 2

Tik op Privacy en veiligheid.

Stap 3

Ga naar Doelgroep en taggen en versleep de schuifregelaar bij Scherm je Tweets af om deze optie in te schakelen.

Stap 1

In het bovenste menu zie je een navigatiemenu-icoon  of je profielicoon. Tik op het icoon dat jij hebt en selecteer Instellingen en privacy.

Stap 2

Tik op Privacy en veiligheid.

Stap 3

Schakel het selectievakje in onder Doelgroep en taggen en naast Je Tweets afschermen.

Stap 1

Klik of tik op het icoon meer .

Stap 2
Stap 3

Ga naar Doelgroep en taggen en schakel het selectievakje in naast Je Tweets afschermen.

De afscherming van je Tweets opheffen

• Als je je Tweets niet meer wil afschermen, volg je de instructies hierboven. Op het internet schakel je het selectievakje naast Mijn Tweets afschermen uit. In de Twitter-apps voor iOS en Android sleep je met de schuifregelaar of schakel je het selectievakje bij de optie Je Tweets afschermen uit.
  • Controleer je huidige volgverzoeken voordat je je Tweets openbaar maakt. Uitstaande verzoeken worden niet automatisch geaccepteerd. Als je er niets mee doet, moeten deze accounts je opnieuw gaan volgen.
  • Hou er rekening mee dat bij opheffing van de afscherming van je Tweets ook alle eerder afgeschermde Tweets openbaar worden gemaakt.