Over het updaten van je X-app

Als we denken dat de huidige versie van je X-app kwetsbaar is voor beveiligingsproblemen kan je app om veiligheidsredenen worden gesloten. Als dit gebeurt, krijg je een melding met het verzoek de X-app op je apparaat te updaten naar de nieuwste versie. Je blijft ingelogd bij je account, maar de functionaliteit van de app is beperkt. Ook heb je nog steeds toegang tot X.com.

Wat kan je verwachten als de X-app op je apparaat om veiligheidsredenen wordt gesloten:

• Als je X voor iOS gebruikt, krijg je steeds meldingen te zien die je eerder op je apparaat hebt ingesteld. Als je een melding probeert te openen, word je meteen doorgestuurd naar de melding Update je X-app. Als je X voor Android gebruikt, krijg je geen meldingen.
  • Je blijft e-mailmeldingen ontvangen die je eerder hebt ingesteld voor je account. Als je op een post klikt die is ingesloten in je e-mailmelding, krijg je de melding Update je X-app te zien voordat de post wordt geopend op X.com.
  • Als je X voor iOS probeert te openen, word je meteen doorgestuurd naar de melding Update je X-app. Je account is nog steeds toegankelijk via X.com en de functionaliteit van de app wordt volledig hersteld na het uitvoeren van de update.
  • Als je een post wil opstellen of een privébericht wil versturen vanuit een iOS-appextensie word je meteen doorgestuurd naar de melding Update je X-app. Je moet de update uitvoeren om weer toegang te krijgen tot deze functies in je appextensies. Terwijl de app gesloten is, kan je nog steeds posts en privéberichten versturen vanaf je account via X.com.
  • Als je een sneltoets voor een app probeert te gebruiken, word je meteen doorgestuurd naar de melding Update je X-app.
  • Als je een iOS-apparaat hebt en een app om veiligheidsredenen wordt gesloten, word je meteen doorgestuurd naar de melding Update je X-app wanneer je via de browser probeert te zoeken naar een post of op een link van een post klikt, voordat de post wordt geopend op X.com. Als je X op een Android-apparaat gebruikt en je X-app als standaard hebt ingesteld voor het bekijken van posts, krijg je de melding Update je X-app te zien als je in je browser op de link van een post klikt.