Update van ons Privacybeleid

We werken ons Privacybeleid bij zodat de verbeteringen die we hebben doorgevoerd in Twitter er ook in zijn opgenomen. We raden je aan het volledige bijgewerkte beleid te lezen. Als je vanaf 18 juni 2017 onze services gebruikt, ga je akkoord met deze wijzigingen. Dit zijn een paar belangrijke wijzigingen:

Transparantie en controle: we hebben nieuwe instellingen bij Personalisatie en gegevens toegevoegd en we hebben Je Twitter-gegevens uitgebreid zodat je op een transparantere manier toegang hebt tot je informatie en je nauwkeuriger kan bepalen hoe je gegevens worden gebruikt door Twitter. Deze verbeterde instellingen vervangen de browserinstelling 'Volg mij niet', die niet meer wordt ondersteund.

Internetgegevens: we hebben wijzigingen aangebracht in de manier waarop we gegevens opslaan en gebruiken van andere websites die content van Twitter integreren, zoals bij ingesloten tijdlijnen. Dit hebben we gedaan om onze services te verbeteren en om de content die we je laten zien, zoals advertenties, te personaliseren. We slaan de gegevens van een webpaginabezoek niet op van gebruikers in de Europese Unie en de EFTA-landen.

Gegevens delen: we hebben wijzigingen aangebracht in de manier waarop we niet-persoonlijke gegevens, verzamelde gegevens en gegevens op apparaatniveau delen. Dit gebeurt onder andere via overeenkomsten met specifieke partners, waarbinnen zij gegevens mogen koppelen aan jouw naam, e-mailadres of andere persoonlijke informatie als jij de betreffende partner hiervoor toestemming geeft. In jouw instellingen bij Personalisatie en gegevens kan je bepalen of jouw gegevens in het kader van deze partnerovereenkomsten worden gedeeld.

Personalisatie op al je apparaten: we hebben uitgelegd hoe we gegevens gebruiken om jouw ervaring op al je apparaten te personaliseren. Daarnaast hebben we je meer controle gegeven in je instellingen bij Personalisatie en gegevens voor apparaten die je nog niet hebt gebruikt om in te loggen bij Twitter.

Privacy Shield en Digital Advertising Alliance: we gaan meedoen aan het Privacy Shield-programma van Zwitserland en de VS. Daarnaast gaan we ons houden aan de Digital Advertising Alliance Self-Regulatory Principles for Online Behavioral Advertising.

We hebben deze wijzigingen doorgevoerd zodat je Twitter-ervaring nog beter aansluit op onze kernwaarden met betrekking tot het beschermen van je privacy. Laat hier een berichtje achter als je nog vragen hebt.