Over X India

Naast de regels van X, die zorgen dat mensen vrij en veilig kunnen deelnemen aan het openbare gesprek, vind je in ons Helpcentrum artikelen en tips die helpen om veilig te blijven op X. Waar van toepassing bieden we ook informatie over beleid en praktijken die specifiek zijn voor een bepaalde regio.

Bevestigde telefoonnummers
Klachtenfunctionaris

We introduceren een profielinstelling waardoor mensen in India kunnen markeren dat hun account van X een bevestigd telefoonnummer heeft. Als je deze instelling activeert, verschijnt er een bevestigd telefoonnummermarkering  in het profiel. Alleen klanten van X in India die zijn ingelogd kunnen deze markering zien. Het activeren van de markering laat zien dat jij je ook in India bevindt.

Let op: de Bevestigd telefoonnummemarkering  is niet hetzelfde als een geverifieerde blauwe badge, en geeft mensen die de telefoonnummer markering activeren geen geverifieerde blauwe badge . Raadpleeg voor informatie over de vereisten met betrekking tot een geverifieerde blauwe badge Geverifieerd worden op X.

Wordt mijn telefoonnummer zichtbaar in mijn profiel op Twitter?

Nee, deze profielinstelling activeert alleen een Bevestigd telefoonnummermarkering  naast je profielafbeelding. Je telefoonnummer is niet te zien.

Hoe activeer ik de profielinstelling waardoor de markering 'Bevestigd telefoonnummer' zichtbaar wordt?

Als je al een correct, up-to-date telefoonnummer hebt gekoppeld aan je account van Twitter, kan je deze instelling op dezelfde manier activeren als waarop je je profiel aanpast. Als je je in India bevindt, selecteer je de markering bevestigd telefoonnummer en schakel je de instelling in.

Wat moet ik doen als mijn telefoonnummer niet meer klopt?

Volg deze instructies als je al eerder een telefoonnummer hebt toegevoegd en dit moet bijwerken. Je helpt je account veilig te houden als je een up-to-date telefoonnummer hebt.

Meer over telefoonnummers op X:

Klachtenfunctionaris - India

Een schending rapporteren via ons Helpcentrum

Hier is een overzicht van het rapporteren van potentiële schendingen van de regels van X en de Algemene voorwaarden.

Als je een verzoek indient via ons ondersteuningsformulier weet je zeker dat het naar het juiste team wordt doorgestuurd en snel wordt verwerkt. Meer informatie is beschikbaar in het Helpcentrum.

Contactgegevens van de klachtenfunctionaris voor gebruikers in India

X Corp.
1355 Market St #900
San Francisco, California 94103
Verenigde Staten
grievance-officer-in @ twitter.com

Je kan contact opnemen met klachtenfunctionaris
Vinay Prakash
grievance-officer-in @ twitter.com

X Corp. op het volgende adres:
8th Floor, The Estate,
121 Dickenson Road,
Bangalore 560 042

LET OP: wetshandhavingsverzoeken kan je indienen op de site Legal Request Submission van X, te vinden op t.co/lr of legalrequests.twitter.com.

Transparantierapport India

Op grond van artikel 4(d) van de Indiase Information Technology (Intermediary Guidelines and Digital Media Ethics Code) Rules, 2021, moet X maandelijks een rapport publiceren over onze behandeling van klachten van gebruikers in India, met inbegrip van de actie die naar aanleiding daarvan is ondernomen, en over het aantal URL's waartegen X actie heeft ondernomen als gevolg van proactieve bewakingsinspanningen. Klik hier voor het laatste rapport.

Uitgevers van nieuws en actualiteiten

Als je een uitgever bent van inhoud over nieuws en actualiteiten volgens de Indiase Information Technology (Intermediary Guidelines and Digital Media Ethics Code) Rules, 2021, moet X je volgens regel 5 laten weten dat je gegevens over je accounts van X moet verstrekken aan het Indiase Ministerie van Informatie en Omroep, volgens regel 18 van de bovenstaande regels.