Klachtenfunctionaris - India

Een schending rapporteren via ons Helpcentrum

Hier is een overzicht van het rapporteren van potentiële schendingen van de Twitter-regels en Algemene voorwaarden.

Als je een verzoek indient via ons ondersteuningsformulier weet je zeker dat het naar het juiste team wordt doorgestuurd en snel wordt verwerkt. Meer informatie is beschikbaar in het Helpcentrum.

Contactgegevens van de klachtenfunctionaris voor gebruikers in India

Twitter, Inc.
1355 Market St #900
San Francisco, California 94103
Verenigde Staten
grievance-officer-in @ twitter.com

Klachtenfunctionaris ter plaatse
Vinay Prakash
grievance-officer-in @ twitter.com

Je kan in India contact opnemen met Twitter op het volgende adres:
8th Floor, The Estate,
121 Dickenson Road,
Bangalore 560 042

OPMERKING: Wetshandhavingsverzoeken kan je indienen op Twitter's Legal Request Submission site, te vinden op t.co/lr of legalrequests.twitter.com.

India transparantierapport

Op grond van artikel 4(d) van de Indiase Information Technology (Intermediary Guidelines and Digital Media Ethics Code) Rules, 2021, moet Twitter maandelijks een rapport publiceren over onze behandeling van klachten van gebruikers in India, met inbegrip van de actie die naar aanleiding daarvan is ondernomen en over het aantal URL's waartegen Twitter actie heeft ondernomen als gevolg van proactieve bewakingsinspanningen. Klik hier voor het laatste rapport.

Uitgevers van nieuws en actualiteiten

Als je een uitgever bent van inhoud over nieuws en actualiteiten volgens de Indiase Information Technology (Intermediary Guidelines and Digital Media Ethics Code) Rules, 2021, moet Twitter je volgens regel 5 laten weten dat je gegevens over je Twitter-accounts moet verstrekken aan het Indiase Ministerie van Informatie en Omroep, volgens regel 18 van de bovenstaande regels.