Beleid betreffende niet-actieve accounts

Wat is het beleid van Twitter betreffende niet-actieve accounts?

We moedigen mensen aan om regelmatig in te loggen en Twitter te gebruiken als ze een account registreren. Je moet ten minste één keer per zes maanden inloggen en een Tweet plaatsen om je account actief te houden. Accounts die langdurig inactief zijn, worden mogelijk permanent verwijderd.

Hoe bepaalt Twitter of een account niet actief is?

De inactiviteit van een account wordt gebaseerd op een combinatie van Tweets plaatsen en inloggen. Let op: het is niet altijd duidelijk of een account momenteel niet actief is omdat een actief account mogelijk geen zichtbare activiteit vertoont.

Wat als een mogelijk niet-actief account mijn geregistreerde handelsmerk gebruikt als gebruikersnaam of accountnaam?

Denk je dat er inbreuk wordt gepleegd op jouw handelsmerk door een account dat niet-actief lijkt te zijn? In het handelsmerkbeleid van Twitter vind je meer informatie.

Wat als ik een verzoek krijg voor een gebruikersnaam van een account dat niet-actief lijkt, maar ik geen geregistreerd handelsmerk heb?

Normaal gesproken accepteren we geen verzoeken voor gebruikersnamen die niet-actief lijken. Als je een gebruikersnaam wil gebruiken die in gebruik is door een account dat niet actief lijkt, raden we je aan om een variant op de naam te gebruiken die nog wel beschikbaar is. Je kan getallen, streepjes of afkortingen gebruiken om een beschikbare gebruikersnaam te vinden.