Wat je kan doen als je e-mailadres, telefoonnummer of gebruikersnaam al in gebruik is

Als je probeert een account te maken op Twitter, maar te horen krijgt dat je e-mailadres, gebruikersnaam of telefoonnummer al op Twitter wordt gebruikt, kan dit de volgende oorzaken hebben:

Als je gegevens zijn geassocieerd met een gedeactiveerd account

• Wanneer je een account deactiveert, kunnen je gebruikersnaam en e-mailadressen tot 30 dagen na het deactiveren niet voor een ander account worden gebruikt.
  • Als je account meer dan 30 dagen geleden is gedeactiveerd, kan je contact opnemen met ons ondersteuningsteam. Ze kunnen je account niet herstellen, maar ze kunnen je gegevens wel uit ons systeem halen.

Als je gebruikersnaam is geassocieerd met een opgeschort account

• Gebruikersnamen en e-mailadressen die zijn geassocieerd met een opgeschort account zijn in geen geval beschikbaar voor gebruik.

Als er een ander actief account is op Twitter waarvoor je e-mailadres of gebruikersnaam wordt gebruikt

• Een e-mailadres kan maar met één Twitter-account tegelijk zijn geassocieerd. Als je gegevens niet kunnen worden gebruikt, heb je misschien al een ander account op Twitter.
  • Je kan controleren of je e-mailadres al in gebruik is door jezelf een wachtwoordherinnerings-e-mail te laten toesturen. Als blijkt dat je e-mailadres inderdaad in gebruik is en je het wil verwijderen uit een ander Twitter-account, kan je onze probleemoplossingstip proberen.
  • Als je wil controleren of je gebruikersnaam al in gebruik is, kan je proberen je gebruikersnaam in deze URL in te voegen: twitter.com/[hier gebruikersnaam invoegen]. Als geen account aanwezig is voor deze URL, is de gebruikersnaam mogelijk verbonden aan een gedeactiveerd of opgeschort account.

Opmerking: Als je je telefoonnummer niet uit je Instellingen verwijdert voordat je je account deactiveert, kan je het telefoonnummer pas na 30 dagen voor een ander account gebruiken.