Hulp bij het opnieuw activeren van je account

Gedeactiveerde accounts kunnen binnen 30 dagen na deactivering opnieuw worden geactiveerd door op twitter.com of via je X-app voor iOS of Android in te loggen met je gebruikersnaam (of e-mailadres) en wachtwoord. Lees gedetailleerde instructies over het opnieuw activeren van je account.

Als het niet lukt om op die manier je account opnieuw te activeren, heeft dat mogelijk een van de volgende oorzaken:

Je bent je inloggegevens vergeten

Als je je wachtwoord niet meer weet, neem je contact op met ons ondersteuningsteam. Mogelijk kunnen wij je dan helpen om je account opnieuw te activeren. Zodra je account opnieuw is geactiveerd, kan je een e-mailverzoek voor een wachtwoordreset indienen. Zorg dat je contact met ons opneemt via het e-mailadres dat gekoppeld is aan je account.

Je hebt je account opnieuw geactiveerd, maar de aantallen voor volgen/volgers en posts kloppen niet

Na het opnieuw activeren worden bij sommige mensen niet direct de juiste aantallen voor volgen/volgers en posts weergegeven. Geen zorgen: deze zijn volledig hersteld binnen 24 uur nadat je je account opnieuw hebt geactiveerd. Als de aantallen na 48 nog steeds niet zijn hersteld, neem je voor hulp contact op met de ondersteuning.

Je hebt je account meer dan 30 dagen geleden gedeactiveerd

Gebruikers hebben 30 dagen de tijd om in te loggen om een eerder gedeactiveerd account opnieuw te activeren. Als je je account meer dan 30 dagen geleden hebt gedeactiveerd, kan je je account niet opnieuw activeren. Registreer je voor een nieuw account.

Je denkt dat je X-account is gehackt en gedeactiveerd

Als je vermoedt dat je account is gehackt en met opzet is gedeactiveerd, raadpleeg je onze helppagina voor gehackte accounts voor verdere stappen, inclusief een snelle manier om contact met ons op te nemen voor hulp.

Je hebt geprobeerd om je account opnieuw te activeren, maar krijgt de melding dat opnieuw activeren is uitgeschakeld

Maak je geen zorgen. Dit is tijdelijk en je kan het later opnieuw proberen. Als de 30 dagen na de deactiveringsdatum bijna om zijn, kan je een ondersteuningsmedewerker vragen om je te helpen om je account te herstellen.