Over Meldingen via sms

Als je een telefoonnummer aan je account hebt gekoppeld, kan je ervoor kiezen meldingen als sms te ontvangen, zodat je op de hoogte blijft van de activiteiten rond je account (zoals Retweets, vermeldingen, vind-ik-leuks enz.). Ontdek hoe je een telefoonnummer aan je account toevoegt.

Meldingen wijzigen via twitter.com

1. Ga naar je pagina Instellingen.
  2. Klik op het tabblad Mobiel.
  3. Selecteer in het gedeelte Sms-meldingen de vakjes voor elk type melding dat je wil ontvangen.
  4. Voor sommige meldingen (zoals vermeldingen of Retweets) kan je kiezen tussen het ontvangen van meldingen Alleen van personen die ik volg of Van iedereen.
  5. Als je sms-meldingen voor activiteiten rond je account wil uitschakelen, moet je ervoor zorgen dat alle vakjes in het gedeelte Sms-meldingen zijn uitgeschakeld en vervolgens klikken op Wijzigingen opslaan.

Opmerking: Je kan ook Tweet-meldingen ontvangen van accounts die je volgt. Dit kan je inschakelen door hun profiel te bezoeken en op het tandwielicoon  en vervolgens op Mobiele meldingen inschakelen te klikken. Dit kan je uitschakelen door op het tandwielicoon en vervolgens op Mobiele meldingen uitschakelen te klikken.

Meldingen wijzigen via sms

• Als je meldingen van privéberichten wil inschakelen, verzend je stelin berichten aan naar je short code.
  • Als je meldingen van privéberichten wil uitschakelen, verzend je stelin berichten uit naar je short code.

Algemene meldingen:

• Als je algemene meldingen wil inschakelen, verzend je AAN naar je short code.
  • Als je algemene meldingen wil uitschakelen, verzend je UIT naar je short code.

Opmerking: Als je je instellingen voor sms-meldingen probeert te wijzigen op twitter.com of in de Twitter-app voor iOS of Android en je ontvangt het bericht Alleen het account dat het meest recentelijk is gekoppeld aan dit telefoonnummer kan sms-meldingen ontvangen, betekent dit dat je telefoonnummer aan meerdere accounts is gekoppeld en alleen het meest recent gekoppelde account deze instellingen kan bewerken. Lees meer over het koppelen van een telefoonnummer aan meerdere accounts.