Hulp bij bevestigingsmails

Ontvang je e-mails in je inbox voor een X-account dat je niet hebt aangemaakt? In de meeste gevallen is er gewoon sprake van verwarring: waarschijnlijk heeft iemand een X-account aangemaakt en zijn of haar e-mailadres verkeerd getypt, waardoor het jouwe is gebruikt. Lees verder om erachter te komen hoe je dit probleem verhelpt.

Je e-mailadres verwijderen uit het account
  1. Klik op de link 'Niet mijn account' in de bevestigingsmail die we naar je inbox hebben gestuurd. Je wordt naar een pagina geleid waar je wordt gevraagd om te bevestigen dat je e-mailadres uit het betreffende X-account wordt verwijderd.
  2. Als het e-mailadres van jou is en je het X-account NIET hebt aangemaakt, klik je op de grote grijze knop Uitschrijven. Je e-mailadres wordt verwijderd uit het X-account en er wordt een bevestigingsscherm weergegeven.

Opmerking: als je je e-mailadres hebt verwijderd uit een account dat je niet hebt aangemaakt, kan je dit e-mailadres later nog gebruiken om een eigen X-account aan te maken.

Hulp nodig?

• Heb je per ongeluk geklikt op de link 'Niet mijn account'? Ga dan naar je Accountinstellingen en voeg een nieuw e-mailadres toe aan je account. Let op: in dit geval moet je een ander e-mailadres gebruiken.
  • Als je meerdere e-mails hebt ontvangen waarin je wordt gevraagd om je e-mailadres te bevestigen voor een X-account dat je niet hebt aangemaakt, dien dan een rapport in bij ons ondersteuningsteam.