Over Hoogtepunten

In Hoogtepunten vind je de meest interessante content van Twitter, speciaal voor jou uitgezocht. Je Hoogtepunten zijn gebaseerd op een aantal verschillende factoren, waaronder:

• Gesprekken onder de personen die jij volgt
  • Populaire Tweets van accounts in je netwerk
  • Trends, nieuws en op jouw interesses afgestemde onderwerpen

Opmerking: Hier vind je meer informatie over andere typen aanbevelingen die je als meldingen op je mobiele apparaat kan ontvangen.

Hoe kan ik Hoogtepunten inschakelen in Twitter voor iOS?

1.  Tik in het bovenste menu op je profielicoon.
  2. Tik op Instellingen en privacy.
  3. Tik op Meldingen.
  4. Tik op Pushmeldingen.
  5. Verschuif de schakelaar naast Hoogtepunten om deze functionaliteit in te schakelen.

Je krijgt nu pushmeldingen wanneer er Hoogtepunten beschikbaar zijn. Veeg over de melding om je Twitter-app te openen en je tijdlijn met Hoogtepunten te bekijken.

Opmerking: Hoogtepunten is beschikbaar voor gebruikers die iOS versie 6.61 of nieuwer gebruiken.

Hoe kan ik Hoogtepunten inschakelen in Twitter voor Android?

1. In het bovenste menu zie je een navigatiemenu-icoon  of je profielicoon. Tik op het icoon dat jij hebt en vervolgens op Instellingen en privacy.
  2. Tik op Meldingen.
  3. Tik op Pushmeldingen.
  4. Schakel het vakje naast Hoogtepunten in om deze functionaliteit in te schakelen.

Je krijgt nu pushmeldingen wanneer er Hoogtepunten beschikbaar zijn. Tik op de melding om je Twitter-app te openen en je Hoogtepunten in volledige schermweergave te bekijken. Veeg naar links om door je Hoogtepunten te bladeren.

Opmerking: Hoogtepunten is beschikbaar voor Android-gebruikers met versie 5.55 of nieuwer. We raden je aan om versie 5.73 of nieuwer te gebruiken voor de beste ervaring met Hoogtepunten.

Hoe kan ik Hoogtepunten inschakelen op twitter.com?

Ga naar je tabblad Meldingen om ze te bekijken. Op het tabblad klik je op de melding Hoogtepunten van @gebruikersnaam en X anderen. Je wordt vervolgens doorgestuurd naar een pagina met zoekresultaten met de tijdlijn met Hoogtepunten.

Als je minder Hoogtepunten op je tabblad Meldingen wil zien, klik je op het icoon  van de melding en selecteer je Minder vaak weergeven