Meerdere accounts beheren

Als je meer dan een Twitter-account hebt, kan je deze eenvoudig toevoegen en gebruiken vanuit je Twitter-app voor iOS of Android.

Instructies bekijken voor:

Extra accounts toevoegen

Extra accounts toevoegen:

1. Tik in het bovenste menu op je profielicoon.
  2. Tik op het icoon meer  .
  3. Hier kan je een nieuw account maken of een bestaand account toevoegen.
  4. Nadat je jouw extra account(s) hebt toegevoegd, kan je wisselen van account door lang te drukken op je profielicoon.
  5. Je kan ook via het bovenste menu wisselen van account door te tikken op je profielicoon en vervolgens te tikken op de kleinere, extra profieliconen naast het icoon meer.

Opmerking: Hier vind je meer informatie voor hulp bij het registreren voor een nieuw account via je iOS-app. Of ontdek hoe je je wachtwoord kan resetten.

Extra accounts toevoegen

Extra accounts toevoegen:

1. In het bovenste menu zie je een navigatiemenu-icoon  of je profielicoon. Tik op het icoon dat jij hebt.
  2. Tik op het pijlicoon  in de header.
  3. Hier kan je een nieuw account maken of een bestaand account toevoegen.
  4. Nadat je je extra account hebt toegevoegd, kan je schakelen tussen accounts door op de pijl omlaag in de header te tikken.

Opmerking: Hier vind je meer informatie voor hulp bij het registreren voor een nieuw account via je iOS-app. Of ontdek hoe je je wachtwoord kan resetten.

Hoe kan ik via internet inloggen bij meer dan één Twitter-account tegelijk?

• Je kan telkens bij slechts één Twitter-account tegelijk zijn ingelogd in dezelfde browser als je Twitter gebruikt via internet.
  • Als je wil inloggen bij meerdere accounts tegelijk, kan je dit doen door verschillende browsers te gebruiken.
  • Je kan TweetDeck gebruiken voor het beheren van meerdere accounts tegelijk.

Kan ik twee of meer Twitter-accounts samenvoegen of combineren tot één account?

Momenteel bieden wij geen manier om meerdere accounts samen te voegen tot één account of om gegevens (Tweets, berichten over volgen of volgers) te migreren van het ene account naar het andere.