Hulp bij een tijdelijk buitensluiten van je account

Wat houdt het in om buitengesloten te zijn?

• Na een beperkt aantal mislukte pogingen om in te loggen bij X, wordt je tijdelijk buitengesloten van pogingen om in te loggen. Als je account vergrendeld is, kan je je niet meer aanmelden - zelfs niet met het juiste wachtwoord.
  • Deze vergrendeling duurt ongeveer een uur wordt vervolgens automatisch opgeheven.

Als de vergrendeling na een uur nog niet opgeheven is

1. Schakel je applicaties van derden uit, zoals postdeck, Hootsuite, widgets, enz. (Schakel de applicaties die je hebt uitgeschakeld pas weer in als je bevestigd hebt dat je kan inloggen bij twitter.com.)
  2. Wacht een uur.
  3. Nadat een uur verstreken is, controleer je of je met succes kan inloggen bij https://twitter.com/login Als je je wachtwoord bent vergeten, kan je een nieuw wachtwoord aanvragen..
  4. Als je geen e-mail voor het resetten van je wachtwoord ontvangt en je je wachtwoord nog steeds niet herinnert, lees dan tips voor het oplossen van problemen bij het inloggen.

Waarom vergrendelt X accounts?

X beperkt om veiligheidsredenen het aantal keren dat iemand kan proberen in te loggen bij een account. We willen hackers geen onbeperkte mogelijkheden geven om je wachtwoord te raden. Daarom blokkeren we ze nadat ze het een tijdje geprobeerd hebben.

Ik heb de vergrendeling niet getriggerd. Is mijn account gehackt?

• Als het erop lijkt dat jouw account het slachtoffer is geworden van phishing of dat je account is gehackt, kunnen we proactief de wachtwoorden voor de getroffen accounts resetten om de toegang voor de hacker in te trekken. In dergelijke gevallen sturen we een e-mail naar de echte eigenaar van het account (jij) met aanvullende informatie over hoe je het wachtwoord kan resetten. Als je een van deze e-mails hebt ontvangen, volg dan de instructies in de e-mail.
  • Als je denkt dat je account het slachtoffer is geworden van phishing of dat je account is gehackt, vind je hier extra informatie over gehackte accounts.

Wat als ik steeds opnieuw wordt buitengesloten en ik postDeck gebruik?

• Als je postDeck gebruikt en je bent van je account buitengesloten, log dan uit en sluit postDeck helemaal. Je kan je nieuwe wachtwoord niet verifiëren of veranderen in postDeck terwijl je vergrendeld bent en postDeck open houden kan de oorzaak zijn van je voortdurende vergrendelingen. Wacht een uur en bevestig dan dat je kan inloggen bij twitter.com.
  • Als je eenmaal met succes bent ingelogd bij twitter.com, open je postDeck en ga je meteen naar Preferences en vervolgens Accounts. Selecteer je account, verifieer dan je juiste wachtwoord en sla het op.