Het telefoonnummer van je account bijwerken

Een correct en bijgewerkt telefoonnummer is een belangrijke stap die je kan nemen om je account beter te beveiligen.

Instructies bekijken voor:

Je telefoonnummer bijwerken

1. Tik in het navigatiemenu op Instellingen en privacy.
  2. Tik op Account.
  3. Tik op Telefoonnummer en selecteer Werk telefoonnummer bij.
  4. Volg de melding voor het bijwerken van je telefoonnummer op het toetsenblok.

Opmerking: Je kan je huidige nummer verwijderen door op Telefoonnummer te tikken, Verwijder telefoonnummer te selecteren en vervolgens op Ja, verwijder te tikken om te bevestigen.

Je telefoonnummer bijwerken

1. In het bovenste menu zie je een navigatiemenu-icoon  of je profielicoon. Tik op het icoon dat jij hebt en selecteer Instellingen en privacy.
  2. Tik op Account.
  3. Tik op Telefoonnummer.
  4. Volg de melding voor het bijwerken van je telefoonnummer op het toetsenblok.

Opmerking: Je kan je huidige nummer verwijderen door op Telefoonnummer te tikken, Telefoonnummer verwijderen te selecteren en vervolgens op Ja, verwijderen te tikken om te bevestigen.

Je telefoonnummer bijwerken

1. Klik in het zijmenu op Meer en klik vervolgens op Instellingen en privacy.
  2. Klik op het tabblad Jouw account en klik op Accountgegevens.
  3. Klik op Telefoon.
  4. Klik onder je huidige telefoonnummer op Telefoonnummer bijwerken.
  5. Je wordt dan gevraagd je wachtwoord in te voeren. Klik vervolgens op Volgende.
  6. Werk je telefoonnummer bij en klik op Volgende.
  7. We sturen nu een code (sms-bericht) naar je telefoonnummer. Vul deze in het vak Verificatiecode in en klik op Verifiëren.