Het telefoonnummer van je account bijwerken

Een correct en bijgewerkt telefoonnummer is een belangrijke stap die je kan nemen om je account beter te beveiligen.

Instructies bekijken voor:

Je telefoonnummer bijwerken

1. Tik in het bovenste menu op je profielicoon en tik vervolgens op Instellingen en privacy.
  2. Tik op Account.
  3. Tik op Telefoonnummer en selecteer Werk telefoonnummer bij.
  4. Volg de melding voor het bijwerken van je telefoonnummer op het toetsenblok.

Opmerking: Je kan je huidige nummer verwijderen door op Telefoonnummer te tikken, Verwijder telefoonnummer te selecteren en vervolgens op Ja, verwijder te tikken om te bevestigen.

Je telefoonnummer bijwerken

1. In het bovenste menu zie je een navigatiemenu-icoon  of je profielicoon. Tik op het icoon dat jij hebt en selecteer Instellingen en privacy.
  2. Tik op Account.
  3. Tik op Telefoonnummer.
  4. Volg de melding voor het bijwerken van je telefoonnummer op het toetsenblok.

Opmerking: Je kan je huidige nummer verwijderen door op Telefoonnummer te tikken, Telefoonnummer verwijderen te selecteren en vervolgens op Ja, verwijderen te tikken om te bevestigen.

Je telefoonnummer bijwerken

1. Log in bij je Twitter-account.
  2. Ga naar je Instellingen en privacy door op je profielicoon rechtsboven in de navigatiebalk te klikken en Instellingen en privacy te kiezen in het vervolgkeuzemenu.
  3. Klik op het tabblad Mobiel.
  4. Klik op Bewerken naast de plek waar je telefoonnummer wordt weergegeven.
  5. Werk je telefoonnummer bij en klik op Doorgaan.
  6. We sturen nu een code (sms-bericht) naar je telefoonnummer. Vul deze in het vak Verificatiecode in en klik op Telefoon activeren.
  7. Nu zie je het bericht Je telefoon is geactiveerd! ter bevestiging van het bijgewerkte nummer.