Aanbevelingen van X ontvangen

Als je de X-app voor Android of iOS gebruikt, kan je aanbevelingen van ons ontvangen als pushmeldingen wanneer er iets interessants gebeurt in je netwerk.

Opmerking: als je @MagicRecs gevolgd hebt, worden aanbevelingen niet langer via privébericht gedeeld. Je ontvangt deze aanbevelingen via pushmeldingen.

Aanbevelingen via pushmeldingen inschakelen
Voor iOS:
Stap 1

Tik in het bovenste menu op je profielicoon.

Stap 2

Tik op Instellingen en privacy.

Stap 3

Tik op Meldingen en vervolgens op Pushmeldingen.

Stap 4

Versleep de schuifregelaar naast Aanbevelingen om deze functionaliteit in te schakelen.

Voor Android:
Stap 1

In het bovenste menu zie je een navigatiemenu-icoon  of je profielicoon. Tik op het icoon dat jij hebt.

Stap 2

Tik op Instellingen en privacy

Stap 3

Tik op Meldingen en vervolgens op Pushmeldingen.

Stap 4

Schakel het vakje naast Aanbevelingen in om deze functionaliteit in te schakelen.

Opmerking: volledige instructies over hoe je meldingen over aanbevelingen kan beheren, inclusief hoe je ze kan annuleren, vind je in ons artikel Meldingen op mobiele apparaten. Voor meer informatie over de suggesties van X voor wie te volgen, raadpleeg je dit artikel. Meer informatie over hoe je specifieke woorden kan negeren zodat je ze niet te zien krijgt in je aanbevelingen.