Je account opnieuw activeren

Als je je X-account minder dan 30 dagen geleden hebt gedeactiveerd, volg je de onderstaande stappen om je account opnieuw te activeren.

Je account opnieuw activeren
  1. Ga naar twitter.com/login via twitter.com of open je X-app voor iOS of Android.
  2. Voer je inloggegevens in.
  3. Voordat je inlogt, zie je een melding waarin je wordt gevraagd om te bevestigen dat je je account opnieuw wil activeren.
  4. Als je voor opnieuw activeren kiest, word je doorgestuurd naar de tijdlijn van je startpagina. Het kan even duren voordat posts, vind-ik-leuks, enz. volledig zijn hersteld.

Wanneer kan ik het e-mailadres/de gebruikersnaam van mijn gedeactiveerde account gebruiken?

Je kan de gebruikersnaam en het e-mailadres van een gedeactiveerd account pas 30 dagen na deactivering voor een ander account gebruiken. Gedurende die 30 dagen blijft de informatie gekoppeld aan het gedeactiveerde account, zodat je het account nog opnieuw kan activeren.

Als ik probeer om het account opnieuw te activeren, krijg ik de melding dat opnieuw activeren op dit moment is uitgeschakeld

Maak je geen zorgen. Dit is tijdelijk en je kan het later opnieuw proberen. Als de 30 dagen na de deactiveringsdatum bijna om zijn, kan je een ondersteuningsmedewerker vragen om je te helpen om je account opnieuw te activeren.

Lukt het niet?

Als het je niet lukt om je account opnieuw te activeren en de 30 dagen na het deactiveren nog niet om zijn, vind je hier informatie voor hulp bij het opnieuw activeren van je account.