Je X-archief downloaden

Als je je X-archief downloadt, kan je door een momentopname van al je X-gegevens bladeren, vanaf je allereerste post.

Je Twitter-archief aanvragen, downloaden en bekijken
Stap 1

Tik in het bovenste menu op je profielicoon en tik vervolgens op Instellingen en privacy.

Stap 2

Tik op Account.

Stap 3

Ga naar Gegevens en toestemmingen en tik op Je Twitter-gegevens.

Stap 4

Verifieer je identiteit door te tikken op Code verzenden naar je geregistreerde e-mailadres en/of telefoonnummer. Als je geen geregistreerd e-mailadres of telefoonnummer hebt, word je doorgestuurd naar de pagina Accountgegevens.

Stap 5

Voer de code in die naar je e-mailadres en/of telefoonnummer is gestuurd.

Stap 6

Tik nadat je je identiteit hebt geverifieerd onder Je gegevens downloaden en naast Twitter op Gegevens opvragen.

Stap 7

Wanneer je download klaar is, sturen we een e-mail naar je verbonden e-mailaccount, of we sturen een pushmelding als je de app hebt geïnstalleerd. In je instellingen kan je tikken op Archief downloaden onder het gedeelte Je gegevens downloaden.

Stap 8

Wij sturen je ook een e-mail met een downloadlink naar het bevestigde e-mailadres dat aan jouw Twitter-account is gekoppeld.

Stap 9

Als je die e-mail hebt ontvangen, klik je op de knop Downloaden terwijl je bent ingelogd bij je Twitter-account en download je een ZIP-bestand met je Twitter-archief.

Stap 1

In het bovenste menu zie je een navigatiemenu-icoon of je profielicoon. Tik op het icoon dat jij hebt en vervolgens op Instellingen en privacy.

Stap 2

Tik op Account.

Stap 3

Ga naar Gegevens en toestemmingen en tik op Je Twitter-gegevens.

Stap 4

Verifieer je identiteit door te tikken op Code verzenden naar je geregistreerde e-mailadres en/of telefoonnummer. Als je geen geregistreerd e-mailadres of telefoonnummer hebt, word je doorgestuurd naar de pagina Accountgegevens.

Stap 5

Voer de code in die naar je e-mailadres en/of telefoonnummer is gestuurd.

Stap 6

Tik nadat je je identiteit hebt geverifieerd onder Je gegevens downloaden en naast Twitter op Gegevens opvragen.

Stap 7

Wanneer je download klaar is, sturen we een e-mailmelding, of we sturen een pushmelding als je de app hebt geïnstalleerd. In je instellingen kan je tikken op Archief downloaden onder het gedeelte Je gegevens downloaden.

Stap 8

Wij sturen je ook een e-mail met een downloadlink naar het bevestigde e-mailadres dat aan jouw Twitter-account is gekoppeld.

Stap 9

Als je die e-mail hebt ontvangen, klik je op de knop Downloaden terwijl je bent ingelogd bij je Twitter-account en download je een ZIP-bestand met je Twitter-archief.

Stap 1

Ga naar je Accountinstellingen door op het icoon meer  in de navigatiebalk te klikken en Je account te kiezen in het menu.

Stap 2

Klik op Archief van je gegevens downloaden.

Stap 3

Voer je wachtwoord in onder Archief van je gegevens downloaden, klik vervolgens op Bevestigen.

Stap 4

Verifieer je identiteit door te klikken op Code verzenden naar je geregistreerde e-mailadres en/of telefoonnummer. Als je geen geregistreerd e-mailadres of telefoonnummer hebt, word je doorgestuurd naar de pagina Accountgegevens.

Stap 5

Voer de code in die naar je e-mailadres en/of telefoonnummer is gestuurd.

Stap 6

Klik nadat je je identiteit hebt geverifieerd op de knop Gegevens opvragen. Als je Twitter-account is gekoppeld aan Periscope, kan je ook rechtstreeks op Periscope een archief van het Periscope-gegevens aanvragen.

Stap 7

Wanneer je download klaar is, sturen we een e-mail naar je verbonden e-mailaccount, of we sturen een pushmelding als je de app hebt geïnstalleerd. In je instellingen kan je klikken op de knop Gegevens downloaden onder het gedeelte Gegevens downloaden.

Stap 8

Als je die e-mail hebt ontvangen, klik je op de knop Downloaden terwijl je bent ingelogd bij je Twitter-account en download je een ZIP-bestand met je Twitter-archief.

Opmerking: controleer voordat je het X-archief opvraagt of je e-mailadres is bevestigd. Daarnaast moet je bij je X-account inloggen in dezelfde browser die je ook gebruikt om je X-archief te downloaden. Instructies en tips voor het bevestigen van je e-mailadres vind je hier. Het voorbereiden van het downloadbestand met je X-archief kan een paar dagen duren.

Je kan ook een voor computers leesbaar archief met informatie gekoppeld aan je account downloaden in de vorm van HTML- en JSON-bestanden. Wij hebben de informatie opgenomen die volgens ons nuttig is voor jou, waaronder profielinformatie, je posts, je privéberichten, je Momenten, je media (afbeeldingen, video's en GIF's die je bij je posts, privéberichten of Momenten hebt gevoegd), een lijst met je volgers, een lijst met accounts die je volgt, je adresboek, lijsten die jij hebt gemaakt, waarvan je lid bent of die je volgt, interessecategorie- en demografische gegevens die wij over jou hebben afgeleid, informatie over advertenties die je hebt bekeken of waarmee je interactie bent aangegaan op X.