Je Twitter-archief downloaden

Als je je Twitter-archief downloadt, kan je door een momentopname van al je Twitter-gegevens bladeren, vanaf je allereerste Tweet.

Instructies bekijken voor:

Je Twitter-archief aanvragen, downloaden en bekijken

1. Tik in het bovenste menu op je profielicoon en tik vervolgens op Instellingen en privacy.
  2. Tik op Account.
  3. Tik onder Gegevens en toestemmingen op Je Twitter-gegevens.
  4. Verifieer je identiteit door te tikken op Code verzenden naar je geregistreerde e-mailadres en/of telefoonnummer. Als je geen geregistreerd e-mailadres of telefoonnummer hebt, word je doorgestuurd naar de pagina Accountgegevens.
  5. Voer de code in die naar je e-mailadres en/of telefoonnummer is gestuurd.
  6. Tik nadat je je identiteit hebt geverifieerd onder Je gegevens downloaden en naast Twitter op Gegevens opvragen.
  7. Wanneer je download klaar is, sturen we een e-mail naar je verbonden e-mailaccount, of we sturen een pushmelding als je de app hebt geïnstalleerd. In je instellingen kan je tikken op Archief downloaden onder het gedeelte Je gegevens downloaden.
  8. Wij sturen je ook een e-mail met een downloadlink naar het bevestigde e-mailadres dat aan jouw Twitter-account is gekoppeld.
  9. Als je die e-mail hebt ontvangen, klik je op de knop Downloaden terwijl je bent ingelogd bij je Twitter-account en download je een ZIP-bestand met je Twitter-archief.

Je Twitter-archief aanvragen, downloaden en bekijken

1. In het bovenste menu zie je een navigatiemenu-icoon  of je profielicoon. Tik op het icoon dat jij hebt en vervolgens op Instellingen en privacy.
  2. Tik op Account.
  3. Tik onder Gegevens en toestemmingen op Je Twitter-gegevens.
  4. Verifieer je identiteit door te tikken op Code verzenden naar je geregistreerde e-mailadres en/of telefoonnummer. Als je geen geregistreerd e-mailadres of telefoonnummer hebt, word je doorgestuurd naar de pagina Accountgegevens.
  5. Voer de code in die naar je e-mailadres en/of telefoonnummer is gestuurd.
  6. Tik nadat je je identiteit hebt geverifieerd onder Je gegevens downloaden en naast Twitter op Gegevens opvragen.
  7. Wanneer je download klaar is, sturen we een e-mailmelding, of we sturen een pushmelding als je de app hebt geïnstalleerd. In je instellingen kan je tikken op Archief downloaden onder het gedeelte Je gegevens downloaden.
  8. Wij sturen je ook een e-mail met een downloadlink naar het bevestigde e-mailadres dat aan jouw Twitter-account is gekoppeld.
  9. Als je die e-mail hebt ontvangen, klik je op de knop Downloaden terwijl je bent ingelogd bij je Twitter-account en download je een ZIP-bestand met je Twitter-archief.

Je Twitter-archief aanvragen, downloaden en bekijken

1. Ga naar je Accountinstellingen door op het icoon meer  in de navigatiebalk te klikken en Je account te kiezen in het menu.
  2. Klik op Archief van je gegevens downloaden
  3. Voer je wachtwoord in onder Archief van je gegevens downloaden, klik vervolgens op Bevestigen.
  4. Verifieer je identiteit door te tikken op Code verzenden naar je geregistreerde e-mailadres en/of telefoonnummer. Als je geen geregistreerd e-mailadres of telefoonnummer hebt, word je doorgestuurd naar de pagina Accountgegevens.
  5. Voer de code in die naar je e-mailadres en/of telefoonnummer is gestuurd.
  6. Klik nadat je je identiteit hebt geverifieerd op de knop Gegevens opvragen. Als je Twitter-account is gekoppeld aan Periscope, kan je ook rechtstreeks op Periscope een archief van het Periscope-gegevens aanvragen.
  7. Wanneer je download klaar is, sturen we een e-mail naar je verbonden e-mailaccount, of we sturen een pushmelding als je de app hebt geïnstalleerd. In je instellingen kan je klikken op de knop Gegevens downloaden onder het gedeelte Gegevens downloaden.
  8. Als je die e-mail hebt ontvangen, klik je op de knop Downloaden terwijl je bent ingelogd bij je Twitter-account en download je een ZIP-bestand met je Twitter-archief.

Opmerking: Controleer voordat je het Twitter-archief opvraagt of je e-mailadres is bevestigd. Daarnaast moet je bij je Twitter-account inloggen in dezelfde browser die je ook gebruikt om je Twitter-archief te downloaden. Instructies en tips voor het bevestigen van je e-mailadres vind je hier. Het voorbereiden van het downloadbestand met je Twitter-archief kan een paar dagen duren.

Je kan ook een voor computers leesbaar archief met informatie gekoppeld aan je account downloaden in de vorm van HTML- en JSON-bestanden. Wij hebben de informatie opgenomen die volgens ons nuttig is voor jou, waaronder profielinformatie, je Tweets, je privéberichten, je Momenten, je media (afbeeldingen, video's en GIF's die je bij je Tweets, privéberichten of Momenten hebt gevoegd), een lijst met je volgers, een lijst met accounts die je volgt, je adresboek, lijsten die jij hebt gemaakt, waarvan je lid bent of die je volgt, interessecategorie- en demografische gegevens die wij over jou hebben afgeleid, informatie over advertenties die je hebt bekeken of waarmee je interactie bent aangegaan op Twitter.