Je tijdzone-instellingen wijzigen

Heb je een melding of kennisgeving gekregen dat de tijdzone van je apparaat niet goed is ingesteld? Het apparaat dat je gebruikt voor X heeft eigen datum- en tijdinstellingen.

De datum- en tijdinstellingen van je apparaat bijwerken
Voor iOS:
Stap 1

Ga naar Instellingen op je apparaat.

Stap 2

Tik op Algemeen.

Stap 3

Tik op Datum & tijd.

Stap 4

Verschuif de schakelaar naast Stel automatisch in om deze in te schakelen.

Voor Android:
Stap 1

Open de Instellingen op je telefoon.

Stap 2

Tik op Algemeen beheer.

Stap 3

Tik op Datum en tijd.

Stap 4

Tik op de schakelknop naast Automatische datum en tijd.

Voor Apple OS:
Stap 1

Klik op de knop Apple-menu en klik vervolgens op Systeemvoorkeuren.

Stap 2

Klik op de tab Tijdzone  en klik vervolgens op het slotje om wijzigingen aan te brengen.

Stap 3

Stel de tijdzone in op automatisch of handmatig.

Stap 4

Klik op het slot wanneer je klaar bent met het aanbrengen van wijzigen.

Voor Windows OS:
Stap 1

Klik op de Windows startknop en klik vervolgens op Configuratiescherm.

Stap 2

Klik op Datum en tijd.

Stap 3

Klik op de knop Tijdzone wijzigen.

Stap 4

Selecteer in het menu Tijdzone de gewenste tijdzone.

Stap 5

Klik op OK.

Stap 6

Klik op OK om het dialoogvenster Datum en tijd te sluiten.

Opmerking: Controleer je apparaat regelmatig om te zien of er updates zijn. Als je ervoor zorgt dat je de meest recente versie van X op je apparaat hebt geïnstalleerd, is ook de kans op foutberichten kleiner.