Je tijdzone-instellingen wijzigen

Heb je een melding of kennisgeving gekregen dat de tijdzone van je apparaat niet goed is ingesteld? Het apparaat dat je gebruikt voor Twitter heeft eigen datum- en tijdinstellingen.

Instructies bekijken voor:

De datum- en tijdzone-instellingen van je apparaat bijwerken op een iPhone of iPad

1. Ga naar Instellingen op je apparaat.
  2. Tik op Algemeen.
  3. Tik op Datum en tijd.
  4. Verschuif de schakelaar naast Stel automatisch in om deze in te schakelen.

De datum- en tijdzone-instellingen van je apparaat bijwerken op Android

1. Open op het icoon Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Algemeen beheer.
  3. Tik op Datum en tijd.
  4. Tik op de schakelknop naast Automatische datum en tijd.

De datum- en tijdinstellingen van je computer bijwerken

Voor Apple OS:

1. Klik op de knop Apple-menu en klik vervolgens Systeemvoorkeuren.
  2. Klik op de tab Tijdzone en klik op het slotje om wijzigingen aan te brengen.
  3. Stel de tijdzone in op automatisch of handmatig.
  4. Klik op het slot wanneer je klaar bent met het aanbrengen van wijzigen.

Voor Windows OS:

1. Klik op de knop Start van Windows en klik op Configuratiescherm.
  2. Klik op Datum en tijd.
  3. Klik op de knop Tijdzone wijzigen.
  4. Selecteer in het menu Tijdzone de gewenste tijdzone.
  5. Klik op OK.
  6. Klik op OK om het dialoogvenster Daten en tijd te sluiten.

Opmerking: Controleer uw apparaat regelmatig om te zien of er updates zijn. Als je ervoor zorgt dat je de meest recente versie van Twitter op je apparaat hebt geïnstalleerd, is ook de kans op foutberichten kleiner.