Je taalinstellingen wijzigen

In dit artikel lees je hoe je de weergave van je taalinstellingen voor je Twitter-account kunt wijzigen. Kies jouw voorkeurstaal voor koppen, knoppen en andere teksten bij Twitter.

Opmerking: Wijzigen van de taalinstellingen op je Twitter-account kan alleen op twitter.com. Om de weergavetaal te wijzigen op Twitter voor iOS- of Twitter voor Android-apps, ga naar de optie Instellingen van je apparaat.

Instructies bekijken voor:

De weergave van je taalinstellingen wijzigen

1. Ga naar de Instellingen op je apparaat en tik op Algemeen.
  2. Tik op Taal & Regio.
  3. Tik op iPhone-taal om jouw voorkeurstaal te wijzigen of op Andere talen om een taal toe te voegen.
  4. Ga terug naar de Instellingen van je apparaat totdat je de app Twitter voor iOS ziet staan en klik daarop.
  5. Tik onder Voorkeurstaal op Taal en selecteer de taal die je wilt gebruiken.

De weergave van je taalinstellingen wijzigen

1. Ga naar de Instellingen op je apparaat en tik op Systeem.
  2. Tik op Talen & invoeren daarna op Talen.
  3. Als je Systeem niet kunt vinden, tik dan onder Persoonlijkop Talen & invoeren daarna op Talen.
  4. Tik op Taal toevoegen en kies de taal die je wilt gebruiken.
  5. Sleep jouw taal naar de bovenste positie van de lijst.
  6. Herstart je Twitter-app voor Android.

De weergave van je taalinstellingen wijzigen

1. Klik op het Meer-icoon  en selecteer Instellingen en privacy in het vervolgkeuzemenu.
  2. Klik op het tabblad Toegankelijkheid, weergave en talen.
  3. Klik op Talen.
  4. Klik op en kies onder Weergavetaal jouw voorkeurstaal voor koppen, knoppen en andere teksten bij Twitter. Mogelijk moet je je wachtwoord invoeren. Klik op Opslaan.

Opmerking: Wijzigen van je weergavetaalinstellingen verandert niet de taal van de content die je ziet op de Tijdlijn van je startpagina.

Om de contenttaalvoorkeuren (Tweets, mensen en trends) in je Twitter-account te wijzigen, volg je de volgende stappen.

Instructies bekijken voor:

Je contenttaalvoorkeuren wijzigen

1. Tik in het navigatiemenu op Instellingen en privacy.
  2. Tik op Contentvoorkeuren en kies Aanbevelingen in het vervolgkeuzemenu Talen.
  3. Kies uit de talen in de lijst de taal waarin je mensen, Trends en Tweets wil zien.
  4. Tik op Gereed.

Je contenttaalvoorkeuren wijzigen

1. Tik in het navigatiemenu op Instellingen en privacy.
  2. Tik op Contentvoorkeuren en kies Aanbevelingen in het vervolgkeuzemenu Talen.
  3. Kies uit de talen in de lijst de taal waarin je mensen, Trends en Tweets wil zien.
  4. Tik op Gereed.

Je contenttaalvoorkeuren wijzigen

1. Klik op het Meer-icoon en selecteer Instellingen en privacy in het vervolgkeuzemenu.
  2. Klik op het tabblad Toegankelijkheid, weergave en talen .
  3. Klik op Taal.
  4. Kies Selecteer aanvullende talen of Talen die je mogelijk kent (talen die Twitter aandraagt op basis van je activiteit).
  5. Kies je talen Mogelijk moet je je wachtwoord invoeren. Klik op Klaar om de wijziging(en) op te slaan.