Je landinstellingen wijzigen

Je X-account is gekoppeld aan het land waarin je woont. Aan de hand daarvan kunnen we je ervaring op X aanpassen en bepalen welke content we wel of niet mogen tonen. X bepaalt mede aan de hand van je land of je oud genoeg bent om in jouw land gebruik te maken van onze services. Je kan je landinstelling bekijken en wijzigen in je accountinstellingen op twitter.com en in iOS en Android.

Als je in de Verenigde Staten woont, is X, Inc. (1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, Verenigde Staten) verantwoordelijk voor de verwerking van je gegevens, zoals beschreven in het Privacybeleid van X. Woon je buiten de Verenigde Staten? Dan is het Ierse bedrijf X International Unlimited Company (One Cumberland Place, Fenian Street, Dublin 2 D02 AX07, Ierland) verantwoordelijk voor de verwerking van je gegevens. Desondanks ben jij altijd persoonlijk verantwoordelijk voor de posts en andere content die je post of verstuurt via de services van X, zoals beschreven in de Algemene voorwaarden en de X-regels.

Hoe bepaalt X mijn landinstelling?

Wanneer je X gebruikt, kunnen we informatie ontvangen over je locatie, zoals je IP-adres, nauwkeurige locatiegegevens van een GPS of informatie over draadloze netwerken of antennes voor mobiele telefonie in de buurt van je mobiele apparaat. We kunnen deze informatie gebruiken om de locatie van een persoon te bepalen, zodat wij volgens de plaatselijke wetgeving content kunnen achterhouden. We gebruiken informatie over je locatie ook om de landinstelling voor je account te bepalen op basis van de landen waar onze services worden aangeboden. Als we niet in staat zijn om je locatie met voldoende nauwkeurigheid vast te stellen, wordt je locatie standaard ingesteld op de Verenigde Staten. Het wijzigen van je landinstelling heeft geen invloed op content die we volgens de lokale wetgeving achterhouden.

Hoe kan ik mijn landinstelling corrigeren?

Je kan je landinstelling als volgt corrigeren:

1. Ga naar Jouw account.
  2. Klik op Accountgegevens, voer je wachtwoord in en selecteer Land.
  3. Selecteer het juiste land in de vervolgkeuzelijst.
  4. Klik op Akkoord en doorgaan.

Wat is het verschil tussen mijn profiellocatie en mijn landinstelling?

Je profiellocatie is onderdeel van je openbare profiel en is volledig optioneel. Met je profiellocatie kan je de wereld laten zien wie en waar je bent.

Je landinstelling is niet openbaar en helpt X om je ervaring aan te passen. Bovendien kan deze van invloed zijn op welke content we wel en niet mogen tonen.