Hoe we je gegevens gebruiken voor push-meldingen

Pushmeldingen zijn updates en informatie die naar je apparaat worden verzonden om je op de hoogte te houden van wat er gebeurt op X.

We kunnen bepaalde gegevens voor je gebruiken om meer relevante pushmeldingen op je apparaat te zien op een tijdstip dat jou beter uitkomt.

Om je op de juiste momenten op de hoogte te brengen van X inhoud en/of om je op de hoogte te brengen van X inhoud die voor jou gepersonaliseerd is, kunnen we de volgende gegevens gebruiken:

• Apparaatsignalen
  • Onderwerpen en trends die je volgt
  • posts waarmee je je hebt beziggehouden, zoals geliked, gereageerd of gerepost
  • Accounts die je volgt en soortgelijke accounts als die je volgt
  • Accounts met wie je misschien interactie hebt gehad op X  zelfs als je deze accounts niet volgt

We kunnen ook gegevens gebruiken over je voorkeuren (bijvoorbeeld wanneer je kiest voor "Minder vaak zien") en je recente interactie op X om te bepalen wanneer we minder aanbevolen meldingen moeten sturen om je ervaring beter te maken.

Wat zijn apparaatsignalen?

Apparaatsignalen betekent informatie van je mobiele apparaat die de X-app kan verwerken als de X-app op je mobiele apparaat geïnstalleerd is. Deze signalen van apparaten omvatten, maar zijn niet beperkt tot:

• Verbindingsmogelijkheden: bijvoorbeeld of je apparaat aan het roamen is, in vliegtuigmodus staat, een gegevensverbinding heeft, je signaalsterkte, wifi in de buurt beschikbaar is en Bluetooth-verbinding.
  • Status van de telefoon: o.a. tijd, batterij en opladen, koptelefoon, geluidsvolume, scherminstellingen, druk rond de telefoon en helderheid
  • Telefoongebruik: of je telefoon bedekt is, of je scherm ontgrendeld is voor gebruik, beweging en draaiing van het apparaat

Voor meer informatie over hoe we je informatie verzamelen en gebruiken om onze diensten te verlenen, zie Privacybeleid.

Hoe kan ik bepalen welke apparaatsignalen X gebruikt voor meldingen?

Meer informatie over meldingen beheren

Om te bepalen welke meldingen je op je apparaat ontvangt, ga je naar de instellingen van je apparaat voor meldingen.