Hulp bij het uploaden van een profielfoto

Zorg ervoor dat je jouw profielfoto correct uploadt. Klik hier voor stap-voor-stap instructies om je profiel aan te passen.

Wordt je foto niet geüpload?
  1. Zorg dat je op X.com bent, of op de X-app voor iOS of Android. Om een profielfoto te uploaden moet je op het internet zijn of een officiële applicatie gebruiken.
  2. Controleer het bestandstype. X ondersteunt JPEG, GIF en PNG bestandsformaten. Profielfoto's met naaktheid worden verwijderd.
  3. Controleer de grootte van je afbeelding. De maximale bestandsgrootte voor profielfoto's is 2 MB.
  4. Controleer de afmetingen. Aanbevolen afmetingen voor profielafbeeldingen zijn 400 x 400 pixels. Aanbevolen afmetingen voor headerafbeeldingen zijn 1500 x 500 pixels.
  5. Probeer een van de headerafbeeldingen uit onze galerij te uploaden. We hebben headerafbeeldingen van perfect formaat die je in je account kan gebruiken. Als het probleem dat je ondervond opgelost is, kan je onze afbeelding als sjabloon gebruiken en het formaat van je gewenste afbeelding dienovereenkomstig aanpassen.
  6. Controleer je browser. Probeer ofwel je browser te upgraden zodat hij bijgewerkt is, of probeer een andere browser te gebruiken. Je uploadprobleem kan te maken hebben met de browser of computer die je gebruikt.
  7. Zorg ervoor dat je op 'Toepassen' klikt. Je afbeelding wordt pas opgeslagen als je dat doet.

Worden delen van je headerafbeelding bijgesneden?

Als je een headerafbeelding met de aanbevolen afmetingen gebruikt en merkt dat delen ervan worden bijgesneden, dan komt dat waarschijnlijk door de manier waarop deze afbeeldingen worden weergegeven op verschillende beeldschermformaten en in verschillende browsers (60 pixels aan de boven- en onderkant kunnen worden bijgesneden).